Αθλητικά

Παράπονα Βίλι Ερνανγκόμεθ για Μπαρτσελόνα – Έρχονται εξελίξεις το καλοκαίρι;

Παράπονα Βίλι Ερνανγκόμεθ για Μπαρτσελόνα - Έρχονται εξελίξεις το καλοκαίρι;

Δυσαρεστημένος φαίνεται ο Ισπανός σέντερ μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη με τον χρόνο συμμετοχής του στους Καταλανούς.

O Βίλι Ερνανγκόμεθ άφησε το NBA για την Euroleague, αλλά δεν φαίνεται να περνάει και τόσο καλά στην Μπαρτσελόνα και δεν δίστασε να το παραδεχθεί δημόσια για το χρόνο συμμετοχής του μέσω καταλανικής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Esports RAC1, τόνισε πως θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Μπάρτσα.

«Θα ήθελα να έχω πιο σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα! Υπήρχε μόνο ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξα περισσότερο από 30 λεπτά. Θέλω να κερδίσω το δικαίωμα του να παίζω περισσότερο και να δείξω ότι αξίζω να παίζω περισσότερα από 15-20 λεπτά, όπου είναι δύσκολο να κάνεις πολλά πράγματα και να βοηθήσεις την ομάδα», είπε αρχικά.

«Είναι δύσκολο δύο σέντερ που παλεύουν για την ίδια θέση να τα πηγαίνουν καλά»

Πάντως, ο Ισπανός σέντερ έχει να ανταγωνιστεί τον Γιαν Βέσελι στην ίδια θέση και το γνωρίζει, αναφέροντας: «Είναι αλήθεια ότι παίζω στην ίδια θέση με τον Βέσελι, που είναι πολύ καλός παίκτης, με εμπειρία και είμαι σαν σφουγγάρι δίπλα του, επειδή προσπαθώ να μάθω από αυτόν. Είναι σπουδαίος συμπαίκτης για εμένα, επειδή είναι σκληρός σε κάθε προπόνηση, με βοηθάει με συμβουλές του και τα πάμε πολύ καλά. Είναι δύσκολο δύο σέντερ που παλεύουν για την ίδια θέση να τα πηγαίνουν καλά. Ξέρω ότι ο Βέσελι ανανέωσε το συμβόλαιό του, άρα θα είμαστε για καιρό μαζί και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μάθω από αυτόν. Προφανώς όμως θέλω να παίζω περισσότερο».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top