Αθλητικά

Πάρτι στο ΣΕΦ – Αποθέωση Μπαρτζώκα, Αγγελόπουλων – “Μέχρι τέλους” και συνθήματα για Σλούκα! (Vid)

Πάρτι στο ΣΕΦ - Αποθέωση Μπαρτζώκα, Αγγελόπουλων -

Πάνω από 200 φίλοι των Ερυθρόλευκων περίμεναν στο ΣΕΦ την αποστολή της ομάδας και την αποθέωσαν μετά το σπουδαίο διπλό που πήραν μετά τη νίκη κόντρα στου Πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Τη νύχτα… μέρα έκαναν πάνω από 200 φίλοι των Ερυθρόλευκων που περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ΣΕΦ μετά την πολύ σπουδαία νίκη που πέτυχε το σύνολο του Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην παράταση.

Όπως είναι κατανοητό μόλις ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες τους έκαναν την εμφάνισή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η νύχτα έγινε… μέρα από τα καπνογόνα και τα συνθήματα, με την τιμητική τους να έχουν τόσο ο Έλληνας τεχνικός, όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έδωσε τα πάντα στη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός, ενώ΄την αποθέωση γνώρισαν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, που είχαν φτάσει εκεί νωρίτερα και περίμεναν και εκείνοι την αποστολή.

Όσον αφορά τα συνθήματα, κυριάρχησε το… μέχρι τέλους και κάποια ειρωνικά για τον Κώστα Σλούκα, ενώ οι οπαδοί ζήτησαν φέτος από την ομάδα να κατακτήσει όλες τις κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apex Sports Greece (@apexsportsgr)

To Top