Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Πόσο πολύ μοιάζουν ο κύριος Μητσοτάκης με τον κύριο Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ: Πόσο πολύ μοιάζουν ο κύριος Μητσοτάκης με τον κύριο Τσίπρα

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έβγαλε ανακοίνωση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό Αction 24.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος, με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρει ότι «πράγματι, έχουμε πολύ μεγάλες πολιτικές και ηθικές διαφορές» και διερωτάται: «Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με το παρακράτος των υποκλοπών, τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς των κάθε λογής “Πάτσηδων” και τα ρουσφέτια, όπως η παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη;».

Ακόμη, τονίζει «πόσο πολύ μοιάζουν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα», καθώς και «οι δυο μαζί με τον κ. Βαρουφάκη στοιχήθηκαν στο αντιμνημόνιο καταψηφίζοντας τη δανειακή σύμβαση για τη διάσωση της χώρας από τη χρεοκοπία, που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση Καραμανλή».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ακόμη ότι «Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκαν με τον ίδιο ζήλο στις ανεξάρτητες αρχές και τη δικαιοσύνη και έθεσαν στο απυρόβλητο τους συνεργάτες τους, που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.

Ο πρώτος συγκάλυψε τον ανιψιό του και ο δεύτερος έβαλε πλάτη στον καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο κολλητό του.

Τους ενώνει και κάτι ακόμα: Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα σημάνει το άδοξο τέλος της προσπάθειας τους να διατηρήσουν τα δυο κλειστά και αδίστακτα συστήματα εξουσίας τους».

To Top