Κόσμος

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

0 8

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ελεύθερος φαίνεται πως θα αφεθεί ο συγκάτοικος του 40χρονου που συνελήφθη ως ύποπτος για τον θάνατο του Έλληνα υπηκόου.

Όπως αναφέρει το MEGA, δεν έχουν προκύψει στοιχεία σε βάρος του 38χρονου αλλοδαπού που να καταδεικνύουν ότι αυτός έσπρωξε τον 40χρονο από το μπαλκόνι, διαμερίσματος του 3ου ορόφου, όπου διέμεναν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 40χρονος θέλησε να μπει στο διαμέρισμά του χτυπώντας την πόρτα και αφού ο αλλοδαπός συγκάτοικός του δεν τού άνοιξε, επιχείρησε να μπει από τον 2ο όροφο ανεβαίνοντας από ένα παράθυρο στο κλιμακοστάσιο, προς το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Για κάποιον λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, υποχώρησε ένα μάρμαρο και ο 40χρονος έπεσε στο κενό. Ο ιατροδικαστής, που έκανε αυτοψία ανεφερε πως αν κάποιος είχε σπρώξει τον 40χρονο, η σορός του δεν θα είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο του ακάλυπτου χώρου όπου και βρέθηκε.

Κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος του 40χρονου ήταν ατύχημα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το αίτιο που έχασε τη ζωή του ο 40χρονος.

Ο 40χρονος έμενε στο διαμέρισμα με την αλλοδαπή σύντροφό του, τον 38χρονο αλλοδαπό και ακόμη έναν αλλοδαπό με την κόρη του, όπου νοίκιασαν τα δωμάτια.

Είχαν προστριβές μεταξύ τους, ωστόσο δεν έχει προκύψει στοιχείο που να δικαιολογεί έναν φόνο.

To Top