Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Στον Ν. Χαρδαλιά έδωσε το χρίσμα η ΝΔ – Αύριο οι ανακοινώσεις

Περιφέρεια Αττικής: Στον Ν. Χαρδαλιά έδωσε το χρίσμα η ΝΔ – Αύριο οι ανακοινώσεις

Το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής αποδέχθηκε ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς μετά την απόσυρση της στήριξης από την οδό Πειραιώς στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Αύριο αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast εκτός από τις συναντήσεις που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο ο υφυπουργός Άμυνας ήταν από χθες Σάββατο σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προέρχεται από την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς είχε διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα και επίσης θεωρείται άνθρωπος ειδικών αποστολών.

Νωρίτερα σήμερα και παρά τις συζητήσεις με τον νυν δήμαρχο Γλυφάδας, ο Γιώργος Παπανικολάου επέλεξε τελικά να ανακοινώσει ότι και πάλι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Αττικής ως ανεξάρτητος υποψήφιος και πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά στελέχη εμφανίζονται αποφασισμένα να μείνουν στο πλευρό του.  

To Top