Συμβουλές ζωής μοιράζει μια γυναίκα που έγινε life coach, αφού πριν κλείσει τα 30 έτη της πήρε δύο διαζύγια, σύναψε πλατωνική σχέση με κοπέλα και πλέον αναζητά τον νέο σύντροφό της.

Η 32χρονη Marissa Baker γνώρισε τον πρώτο σύζυγο στο κολλέγιο που σπούδαζε αθλητικό μάνατζμεντ και παντρεύτηκαν το 2014. Ωστόσο, μετά από ένα χρόνο ζήτησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αφού η σχέση έγινε τοξική.

«Έμοιαζε ωραίος ο γάμος μου, αλλά δεν ήταν. Αν όλα πήγαιναν καλά, ήμασταν καλά. Αν υπήρχαν άσχημες εξελίξεις, τότε τα πράγματα ήταν άσχημα. Δεν το αντέχω αυτό», είπε η 32χρονη.

Όμως, λίγο πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο, γνώρισε στο Tinder έναν άλλον άνδρα και γρήγορα τον ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε το 2019, σύμφωνα με τη Mirror. Αλλά και αυτός ο γάμος έληξε άδοξα, αφού χώρισαν τον Νοέμβριο του 2021.

View this post on Instagram

A post shared by Marissa Baker | CEO of Divorce (@themarissabaker)

«Με τον πρώτο σύζυγο υπήρχαν προβλήματα, αλλά στον δεύτερο έφταιγα εγώ. Ζητούσε απλά πράγματα, όπως να βάλω πλυντήριο ή να πλένω τα πιάτα και εγώ απλά δεν μπορούσα να πείσω τον εαυτό μου να τα κάνει αυτά», είπε η Marissa.

Μετά το δεύτερο διαζύγιο λοιπόν, αποφάσισε να επικεντρωθεί στον εαυτό της για να μην επαναλάβει τα λάθη της. Τότε, γνώρισε την 27χρονη Patty Kulak που επίσης είχε χωρίσει πρόσφατα και σύναψαν πλατωνική σχέση, ενώ έμειναν μαζί.

View this post on Instagram

A post shared by Marissa Baker | CEO of Divorce (@themarissabaker)

«Δεν είναι σύντροφός μου, αλλά η αδερφή ψυχή μου. Συμπεριφερόμαστε σαν παντρεμένες, όμως είμαστε φίλες», είπε η γυναίκα και στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει life coach, ενώ έγραψε βιβλίο με σχετικές συμβουλές.

Έκτοτε, αναζητά έναν άνδρα για να είναι μαζί ή να παντρευτούν, ενώ συχνά αναρτά στα social media συμβουλές ζωής. Μέχρι στιγμής, έχει απήχηση στους χρήστες, όμως ορισμένοι την προσέχουν για όσα έγιναν στην προσωπική της ζωή και όχι για τις συμβουλές, με αποτέλεσμα να κρίνουν αρνητικά τις οδηγίες που δίνει.