Αθλητικά

Πήρε θέση για το ΠΑΟΚ – Άιντραχτ πρώην τεχνικός του Άρη – “Δεν νομίζω πως…” – Η καλύτερη στιγμή στην Ελλάδα

Πήρε θέση για το ΠΑΟΚ - Άιντραχτ πρώην τεχνικός του Άρη - "Δεν νομίζω πως..." - Η καλύτερη στιγμή στην Ελλάδα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην τεχνικός του Άρη όπου αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τη γερμανική ομάδα, όσο και στο πέρασμά του από τους Κίτρινους.

Μίκαελ Ένινγκ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη 2η αγωνιστική του Conference League.

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοιχτό, δεν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των δύο ομάδων. Η Άιντραχτ είναι διαφορετική ομάδα, άλλαξε ο προπονητής, έφυγαν κάποιοι παίκτες. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν είναι καλύτερη από πέρυσι, έχουν καινούριο και καλό προπονητή, είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για το γερμανικό ποδόσφαιρο. Στο τέλος των μεταγραφών έχασε τον Μουανί και κόστισε στην ομάδα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Άιντραχτ: «H Άιντραχτ ψάχνει να βρει την ισορροπία της και δεν νομίζω πως θα έρθει στην Τούμπα για να παίξει επιθετικά, θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, να διαβάσει το παιχνίδι, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Κέρδισε το Κύπελλο πέρυσι, έχει έμπειρους παίκτες στην Ευρώπη και ξέρει από φάση ομίλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την περσινή χρονιά όλοι έπαιζαν για τον Μουανί, φέτος πήραν κάποιους παίκτες για να τον αντικαταστήσουν και έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της. Μην υποτιμάτε την Αίντραχτ, στα μεγάλα παιχνίδια πάντα εμφανίζεται καλύτερη, έχει παίξει τελικούς. Μπορεί να κερδίσει τους πάντες, απλά δεν έχει ισορροπία, μπορεί να παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ φαντάζομαι θα παίξει όπως παίζει πάντα εντός έδρας, η Άιντραχτ θα περιμένει την ευκαιρία της. Για μένα είναι 50-50 οι πιθανότητες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω δει αρκετά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, και του Αρη και του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ άρχισε πολύ καλά τη φετινή χρονιά. Δεν είναι ωραίο να μιλάω δημόσια για κάποιον που πρέπει να προσέξει, είναι έμπειρος ο προπονητής της Αιντραχτ και ξέρει τι να προσέξει. Είναι  ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλά, ο Ολυμπιακός έχει ανακτήσει τη δυναμική του παρελθόντος, ΠΑΟΚ ΑΕΚ Παναθηναϊκός έχουν ξεκινήσει καλά. Ο Αρης δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά ελπίζω σε βάθος χρόνου να βελτιωθεί».

2975748

To Top