Αθλητικά

Πιστεύει στην ανατροπή ο Λουτσέσκου – “Δεν ξέρω τι πιθανότητες μας δίνετε αλλά…” – Γιατί έχασε ο ΠΑΟΚ

Πιστεύει στην ανατροπή ο Λουτσέσκου -

Πού εστίασε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ήττα με 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το σύνθημα που έδωσε εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξαιτίας των δικών του λαθών, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα δώσει τα πάντα για την ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η Ντιναμό έπαιξε έξυπνα. Εμείς νικηθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Σκόραραν δύο γκολ από ένα δικό μας λάθος και δίνοντας τη μπάλα σε μία κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά.

Το σκορ αντικατοπτρίζει τα λάθη μας. Δεν ξέρω αν μας έλειψε η τόλμη. Περισσότερη είναι η διαχείριση στα λάθη μας. Δεν διαχειριστήκαμε καλά την κατοχή μπάλας σε αντίθεση ενδεχομένως με την Ντιναμό. Έτσι πέφτει και η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Στο τέλος είδα πως πανηγύρισαν λίγο παραπάνω, ίσως υπολόγιζαν πολύ σε αυτό το παιχνίδι. 

Στη συνέχεια επανέλαβε πως η Ντιναμό εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με την ομάδα του:

Tέλος, ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που δίνει στην ομάδα του να κάνει την ανατροπή, απαντώντας:

«Για κάποιους μπορεί να είναι 80- 20 αλλά η ομάδα μου θα παλέψει στην Τούμπα ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν. 

Έληξε απλώς το… πρώτο ημίχρονο. Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη ένα ματς στη Θεσσαλονίκη. Και έχουμε αποδείξει και άλλες φορές μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top