Ελλάδα

Ποιες περιοχές της Αθήνας θα έχουν πτώση πίεσης νερού έως και πλήρη διακοπή σήμερα

nero 1

Ποιες περιοχές της Αθήνας θα έχουν πτώση πίεσης νερού έως και πλήρη διακοπή σήμερα

Προβλήματα στην υδροδότηση θα αντιμετωπίσουν σήμερα, Τετάρτη (1/11) όπως επισημαίνει η ΕΥΔΑΠ σε σχετική της ενημέρωση αρκετές περιοχές της Αθήνας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση μέχρι το απόγευματα το ζήτημα θα έχει διευθετηθεί.

Ειδικότερα, η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, που καθίστανται απαραίτητες για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της υπογειοποίησης των γραμμών τρένου της ΕΡΓΟΣΕ, δύναται να παρουσιαστεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στα οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται μεταξύ των οδών:

Δεληγιάννη – Μεγ. Αλεξάνδρου – Κολοκυνθούς – Κεραμικού – Μαραθώνας – Κωνσταντινουπόλεως – Ιωαννίνων – Αγ. Σοφίας – Προποντίδος – Βορείου Ηπείρου – Αγ. Μελετίου – Σωζοπόλεως – Λιοσίων – Ζαχία – Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Αθηναίων.

Διάρκεια: από ώρα 09:00 της Τετάρτης 1ης Νοεμβρίου έως τις 18:00 της ίδιας ημέρας

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της διάρκειας των εργασιών και την ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης.

To Top