Πολιτική

«Πόλεμος» μεταξύ Καμμένου και ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα»

kammenos tsipras

«Πόλεμος» μεταξύ Καμμένου και ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα»

Για «κατασκευή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας» κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του άλλοτε κυβερνητικού εταίρου και υπουργού Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στον ANT1.

Ο Πάνος Καμμένος, περνώντας στην «αντεπίθεση», προειδοποιεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον «προκαλεί» γιατί όπως αναφέρει «την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα».

«25/6/2015 hotel the hotel Bruxelles επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….» αναφέρει συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος στην ανάρτησή του.

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κατηγορήσει τον άλλοτε υπουργό Εθνικής Άμυνας, ότι «κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας», αναγνωρίζοντάς του το… δικαίωμα «να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή».

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος για τρίτο μνημόνιο και Πρέσπες

«Πράγματι ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Στη συνέχεια ο Ομπάμα μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ μεσολάβησαν και έτσι έκλεισε η συμφωνία για το τρίτο μνημόνιο. Η συμφωνία έκλεισε επειδή η Ελλάδα στράφηκε στις ΗΠΑ. Αυτή είναι μια αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Έκανα τρία χρόνια να μιλήσω γιατί δεν ήθελα να εμπλακώ στην ελληνική πολιτική σκηνή.

«Αφού ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αποσυρθεί, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να μάθει την αλήθεια». Ενώ για τη συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε: «Η συνεργασία μας με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν έντιμη μέχρι τις Πρέσπες. Εμείς είχαμε κάνει το 2014 μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία δεν θα άνοιγε η κυβέρνηση το θέμα των Σκοπίων.

Δεν τον πίεσε η Αριστερά τον Τσίπρα για να κάνει αυτή τη συμφωνία. Τον πίεσε η Γερμανία και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ. Με τους Αμερικανούς είχαμε συμφωνήσει πως θα υπήρχε μια τριμερής στρατιωτική συνεργασία αλλά όχι για το όνομα. Αλλά όλα αυτά ανατράπηκαν. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα οι Γερμανοί με δώρο το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης»!

To Top