Αθλητικά

“Πονοκέφαλος” Λουτσέσκου λόγω Σαμάτα ενόψει Χαρτς – Αλλάζει ο σχεδιασμός – Ποια τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ

"Πονοκέφαλος" Λουτσέσκου λόγω Σαμάτα ενόψει Χαρτς - Αλλάζει ο σχεδιασμός - Ποια τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το θετικό ξεκίνημα στη Super League έχει στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με την ομάδα από τη Σκωτία, με τον Ρουμάνο τεχνικό όμως να έχει να διαχειριστεί τον τραυματισμό του Αφρικανού φορ.

ΠΑΟΚ: Με μια προπόνηση νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Δικέφαλος ολοκληρώνει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για την μεθαυριανή αναμέτρηση με την Χαρτς στο Εδιμβούργο. Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει σήμερα (22/8) με πτήση τσάρτερ για την Σκωτία στις επτά το απόγευμα. 

Αν στην αποστολή θα είναι και ο Αλί Σαμάτα, θα αποφασιστεί σήμερα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, ο τραυματισμός του Τανζανού επιθετικού στο ματς με τον Αστέρα ήταν διπλός αφού μετά από τις εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε πως έχει κάκωση τόσο στο γόνατο όσο και στον αστράγαλο. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, «ο Άλι Σαμάτα υπέστη κάκωση στον αστράγαλο και στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τούμπα. Ο φορ του Δικεφάλου υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης θα επανεκτιμάται καθημερινά, ανάλογα με την υποχώρηση των ενοχλήσεων.» Ουσιαστικά σήμερα και μαζί με το ιατρικό επιτελείο ο Λουτσέσκου θα κληθεί να αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ώστε να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο και να τον έχει τουλάχιστον στον πάγκο το βράδι της Πέμπτης στις 21:45 όταν και θα έχουμε την έναρξη της αναμέτρησης.

«Φαβορί» ο Μπράντον

Όπως όλα δείχνουν ο Μπράντον Τόμας αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα από τη στιγμή που ο Τανζανός επιθετικός έχει πρόβλημα. Ο Ισπανός που έχει σκοράρει σε ένα ευρωπαϊκό ματς, αυτό απέναντι στην Μπεϊτάρ στο Ισραήλ, είναι έτοιμος όπως φάνηκε και στο ματς με τον Αστέρα όπου μετά το τέλος του αγώνα ο Λουτσέσκου σημείωσε πως έδωσε αρκετές βοήθειες ερχόμενος από τον πάγκο.

«Καθαρή» του Νάσμπεργκ

Πηγή: metrosport.gr

samata tomas

To Top