Αθλητικά

“Πόρτα” Μονακό σε Τζέιμς – “Παιχνίδι” Φεντορίτσεφ με Αγγελόπουλους – Όνομα που δεν έχει γραφτεί για Ολυμπιακό!

Κρατάει και στην... εξέδρα τον Τζέιμς η Μονάκο - "Τέλος" ο Καλάθης για Ολυμπιακό - Ανακοινώνει μεταγραφή!

Η υπομονή για τον Αμερικανό και οι εναλλακτικές περιπτώσεις. Ο παίκτης προσπαθεί να φύγει από τους Γάλλουε, η διοίκηση κάνει πως δεν… ακούει και στο Λιμάνι πλέον ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα, αφού δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο.

Σε… θρίλερ εξελλίσεται η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, η οποία αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά για τον Ολυμπιακό τις επόμενες ώρες.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μονακό και ήδη ο μάνατζέρ του ζήτησε ακρόαση από την διοίκηση, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Ιωάννου στην ΕΡΑ Σπορ, ο Ρώσος πρόεδρος Αλεξέι Φεντορίτσεφ ανέβαλε την συνάντησή τους που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο.

Οι Μονεγάσκοι μέχρι στιγμής είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αφήσουν τον Τζέιμς να φύγει και ειδικά να πάει σε άλλον ανταγωνστικό σύλλογο, χωρίς αυτοί πρώτα να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του.

Παρόλα αυτά, όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως σύντομα το… σήριαλ θα φτάσει στο τέλος του, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν θέλει να χάσει άλλον χρόνο.

Ο Ολυμπιακός προφανώς και περιμένει τις εξελίξεις στη Μονακό, αφού όπως σας μεταφέραμε σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ παραμένουν το απόλυτο φαβορί για να πάρουν τον Αμερικανό άσο, ωστόσο παράλληλα προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια.

Δεν έχουν αποσύρει την πρόταση για τον Κέντρικ Ναν, που ακόμα δεν βρήκε ομάδα στο NBA, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλη μία περίπτωση NBAer που εξετάζουν σοβαρά, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστείο με Μπαρτζώκα και Τζέιμς! Υπερόπλο για Ολυμπιακό, Νο1 φαβορί για Ευρωλίγκα – Δηλωμένος Παναθηναϊκός

To Top