Ελλάδα

Πού έκανε «βουτιά» ο υδράργυρος σήμερα – Η περιοχή που το θερμόμετρο έδειξε 1,4 βαθμούς Κελσίου

kairos kruo

Πού έκανε «βουτιά» ο υδράργυρος σήμερα – Η περιοχή που το θερμόμετρο έδειξε 1,4 βαθμούς Κελσίου

Ο καιρός έχει αλλάξει σε όλη τη χώρα και ο υδράργυρος έκανε «βουτιά» σε οκτώ περιοχές στην Ελλάδα, με την ελάχιστη θερμοκρασία να είναι 1,4 βαθμοί Κελσίου.

Σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, η ελάχιστη τιμή θερμοκρασίας καταγράφηκε στο Οχυρό Νευροκοπίου, αφού ο υδράργυρος έπεσε κάτω από 1,4 βαθμούς.

Ακολουθούν αναλυτικά οι οκτώ περιοχές που σημείωσαν ελάχιστες τιμές στη θερμοκρασία σήμερα (15/11):

  • Οχυρό Νευροκοπίου – 1,4 βαθμοί Κελσίου
  • Βωβούσα Ιωαννίνων – 2 βαθμοί Κελσίου
  • Τζερμιάδο Λασιθίου – 2,1 βαθμοί Κελσίου
  • Νευροκόπι – 2,2 βαθμοί Κελσίου
  • Περιθώρι Νευροκοπίου – 2,6 βαθμοί Κελσίου
  • Βλάστη Κοζάνης – 3,5 βαθμοί Κελσίου
  • Λιβάδι Παρνασσού – 3,5 βαθμοί Κελσίου
  • Τέροβο Ιωαννίνων – 3,6 βαθμοί Κελσίου
kairos 1
Πού έκανε «βουτιά» ο υδράργυρος σήμερα – Η περιοχή που το θερμόμετρο έδειξε 1,4 βαθμούς Κελσίου 3

Ο καιρός την Πέμπτη

Το Meteo αναφέρει ότι την Πέμπτη (16/11) στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που βαθμιαία θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τις μεσημεριανές ώρες θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα εκδήλωσης λίγων ασθενών τοπικών βροχών. Πιθανότητα βροχής υπάρχει και στην Κεντρική Μακεδονία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επιπλέον, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19, στην Ήπειρο από 6 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20-22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20-21 και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 21-23 βαθμούς Κελσίου.

To Top