Κόσμος

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ο Κάρολος απογοητεύτηκε με τον Χάρι, ήθελε κορίτσι» – Στη δημοσιότητα νέες ηχο…

AP91010103498

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ο Κάρολος απογοητεύτηκε με τον Χάρι, ήθελε κορίτσι» – Στη δημοσιότητα νέες ηχογραφήσεις της

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες ηχογραφήσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα από την περίοδο που μιλούσε στο βιογράφο της Άντριου Μόρτον και σύμφωνα με τα ηχητικά, ο Κάρολος φέρεται να απογοητεύτηκε από την γέννηση του δεύτερου γιου τους Χάρι, γιατί ήθελε κορίτσι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Νταϊάνα υποστηρίζει ότι ο Κάρολος είπε στη θετή μητέρα της Ρέιν Σπένσερ στη βάφτιση του πρίγκιπα Χάρι το 1984: «Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, θέλαμε ένα κορίτσι». Αντιδρώντας, η κόμισσα Σπένσερ «του το ξέκοψε» και του είπε ότι «πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι τυχερός που έχεις παιδί», πρόσθεσε η Νταϊάνα.

Ένα άλλο απόσπασμα αποκαλύπτει το μίσος της Νταϊάνα για τη θετή μητέρα της. Ακούγεται να λέει: «Ήμουν τόσο θυμωμένη. Της είπα: “Σε μισώ τόσο πολύ. Να ήξερες πόσο σε μισούσαμε όλοι για αυτό που έκανες. Κατέστρεψες το σπίτι μας, ξόδεψες τα λεφτά του μπαμπά”. Είπα ό,τι μπορούσα και η Ρέιν είπε: “Δεν έχεις ιδέα πόσο πόνο προκάλεσε η μητέρα σου στον πατέρα σου”. Είπα, “Πόνος, Ρέιν; Αυτή είναι μια λέξη με την οποία δεν ξέρεις καν πώς να σχετιστεί”. “Στη δουλειά μου και στο ρόλο μου, βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν όπως δεν έχεις ξαναδεί. Και αυτό το λες πόνο;” Είπα, “έχεις πολλά να μάθεις”».

Η πριγκίπισσα ηχογράφησε επτά ώρες, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ήταν τότε πρίγκιπας της Ουαλίας. Ωστόσο, δεν ακούστηκαν όλες οι ηχογραφήσεις στο ντοκιμαντέρ του 2017. Η νέα παραγωγή αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές του 2024.

To Top