Ελλάδα

Πρόγραμμα “Δεύτερο Σπίτι” της Κωτσόβολος: Πώς μία μικρή πράξη αγάπης μπορεί να αλλάξει τη ζωή μίας ο…

MicrosoftTeams image 9

Πρόγραμμα “Δεύτερο Σπίτι” της Κωτσόβολος: Πώς μία μικρή πράξη αγάπης μπορεί να αλλάξει τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο;

Μπορεί μία μικρή πράξη αγάπης να είναι τόσο μεγάλη και ικανή, ώστε να αλλάξει τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο; Και όμως, είναι!

Μέχρι σήμερα πολλοί από εμάς έχουμε καταφέρει να στηρίξουμε οικογένειες χαρίζοντας τους συσκευές πρώτης ανάγκης.

Όλα αυτά μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Κωτσόβολου, «Δεύτερο Σπίτι». Μέσα από το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας όλοι όσοι έχουμε κάποια λευκή συσκευή όπως ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια και κουζίνες που δεν τη χρειαζόμαστε πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να τη χαρίσουμε σε κάποιον συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη.

MicrosoftTeams image 8
Πρόγραμμα “Δεύτερο Σπίτι” της Κωτσόβολος: Πώς μία μικρή πράξη αγάπης μπορεί να αλλάξει τη ζωή μίας ο... 4

Τέτοιες πράξεις θα είναι ανέκαθεν αναγκαίες, ωστόσο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία και γίνονται ακόμα πιο επιτακτικές σε περιόδους κοινωνικής κρίσης, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο με τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τους συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.

Για τον λόγο αυτόν, η Κωτσόβολος ενεργοποιεί το πρόγραμμα για να στηρίξει με δωρεά συσκευών πρώτης ανάγκης* τους πιο ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας σε αυτές τις περιοχές.

Αν θέλεις και εσύ να στηρίξεις την προσπάθεια δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στην Κωτσόβολος, η οποία θα αναλάβει δωρεάν την παραλαβή, τον έλεγχο, τον καθαρισμό και τον διαμοιρασμό της συσκευής σου. Μάλιστα, ως επιβράβευση της πράξης σου αυτής, η Κωτσόβολος σου προσφέρει μια δωροεπιταγή Κωτσόβολος αξίας 30€ για εξαργύρωση σε επόμενη αγορά σου**. 

MicrosoftTeams image 10
Πρόγραμμα “Δεύτερο Σπίτι” της Κωτσόβολος: Πώς μία μικρή πράξη αγάπης μπορεί να αλλάξει τη ζωή μίας ο... 5

Η κοινωνική δράση της εταιρείας δε σταματάει εδώ. Παράλληλα, με το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», η Κωτσόβολος παρέχει στους πληγέντες ειδικές τιμές σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων, με επιπλέον όφελος ακόμα και στις ήδη υπάρχουσες προσφορές. Συγκεκριμένα: 20% επιπλέον όφελος σε οικιακές συσκευές, έως 10% επιπλέον όφελος σε προϊόντα τεχνολογίας, 30% επιπλέον όφελος σε υπηρεσίες προστασίας Total Support Insurance, καθώς και δωρεάν μεταφορικά και υπηρεσίες εγκατάστασης.

Παράλληλα, παρέδωσε στους εν λόγω Δήμους 2.5 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκέντρωσαν οι άνθρωποί της πανελλαδικά. Όπως περίπου 100.000 εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού και μεγάλες ποσότητες με είδη καθαρισμού, τρόφιμα και σχολικά. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στους Δήμους με φορτηγά της ίδιας της εταιρείας, ενώ οι άνθρωποί της από τα τοπικά καταστήματα, συνδράμουν συνεχώς με πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών τους.

Αν θέλεις και εσύ να κάνεις μία μικρή πράξη αγάπης που θα αλλάξει τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο, δεν έχεις παρά να πας σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου να δωρίσεις τη συσκευή που δε χρειάζεσαι στο «Δεύτερο Σπίτι», είτε να καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο (210-2899999), είτε να επισκεφθείς την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος.

*Το πρόγραμμα αφορά συσκευές κουζίνας, ψυγείου /ψυγειοκαταψύκτη και πλυντηρίου ρούχων, ενώ ο τόπος παραλαβής των συσκευών αυτών πρέπει να είναι σε Αττική, Χαλκίδα, Κόρινθο, Λιβαδειά, Θήβα και Άμφισσα

** για επόμενη αγορά άνω των 99 ευρώ

To Top