Αθλητικά

“Πρόκριση ο ΠΑΟΚ, πάει για πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό – Ρεβάνς από Άρη – Δεν είναι αυτός Ολυμπιακός”

"Πρόκριση ο ΠΑΟΚ, πάει για πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό - Ρεβάνς από Άρη - Δεν είναι αυτός Ολυμπιακός"

Τα λάθη στην Κροατία και γιατί κόμπλαρε ο Ολυμπιακός στην 4αρα. Πώς μπορεί να πάρει τη μεγάλη πρόκριση ο Δικέφαλος, τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι της Τούμπας και το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής.

Στην ήττα τού ΠΑΟΚ από τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ αλλά και τους λόγους που ο Δικέφαλος έχασε στο πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση τού Conference League, αναφέρθηκε μέσω του sportdog ο Απόστολος Τσουρέλας.

Ο παλαίμαχος άσος των Θεσσαλονικέων σχολίασε ότι πιστεύει στην πρόκριση, αλλά αυτή θα έρθει πιο εύκολα μέσα από νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε με αποθεωτικά λόγια και στον Ολυμπιακό παρά την ήττα του με 1-4 από τη Μακάμπι.

“Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από Ντιναμό – Έτσι τον αποδιοργάνωσαν οι αντίπαλοι – Στη ρεβάνς με άλλη τακτική”

“Ήταν ένα παιχνίδι που δεν άξιζε ο ΠΑΟΚ να χάσει με 2-0. Είχε τις δυνατότητες να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα τακτικά χαρακτηριστικά της, δεν μπορεί να χάθηκαν σε μια μέρα. Τα έχει ο ΠΑΟΚ και σαφώς είναι καλύτερος από την Ντιναμό“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Α. Τσουρέλας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Το δυνατό του κομμάτι είναι το κέντρο, αλλά με την Ντιναμό το έχασε το κέντρο. Όλοι οι χαφ έχουν βάλει γκολ στη διάρκεια της σεζόν, αλλά με την Ντιναμό όχι. Δεν είχαμε σωστή μετάβαση, ούτε γρήγορη, ουτε εύκολη. Με αποτέλεσμα οι Ζίβκοβιτς και Τάισον να καταναλώνουν ενέργεια σε μονομαχίες, κ.λπ. Ενώ εμείς ζητάμε το παιχνίδι στο μπροστινό κομμάτι του γηπέδου. Να πάμε στη ρεβάνς με άλλη τακτική”.

Μπορεί να πάρει την προκριση ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς;

“Θα ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς, όσο κι αν φαίνεται υπεραισιόδοξο, ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Αλλά το θέλει και πρέπει να το κάνει. Πηγαίναμε για τρεις τίτλους, ήδη έχουμε φύγει από το Κύπελλο, πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό, την Πέμπτη δεν ήταν καλή μέρα”.

Μπορει να επηρεάσει αυτό το ματς την πορεία τής ομάδας στο πρωτάθλημα;

“Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ μεγάλης σημασία για εμάς, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Επίσης, είναι ντέρμπι για εμάς και λόγω της πόλης, αλλά και επειδή ο Άρης έχει γίνει κακός δαίμονας τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται να πάρουμε ρεβάνς. Επίσης, θέλουμε θετικό αποτέλεσμα λόγω και της ρεβάνς με την Ντιναμό για να μην υπάρχει φόβος και ανασφάλεια”.

Τέλος, πείτε μου πώς είδατε και τον Ολυμπιακός εναντίον της Μακάμπι;

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δεν ήταν η εικόνα της αυτή που είδαμε με την Μακάμπι. Αλλά δέχτηκε γρήγορα και εύκολα γκολ, με αποτέλεσμα να κομπλάρει, δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, δέχτηκε και τρίτο και τέταρτο αλλά δεν είναι η εικόνα του αυτή. Έχει καλή ομάδα, σπουδαίους παίκτες, ο προπονητής κάνει καλή δουλειά και είναι υπολογίσιμη ομάδα στη μάχη του πρωταθλήματος”.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top