Αθλητικά

Προπονητικό ρεσιτάλ – Το τάιμ άουτ Ομπράντοβιτς πριν τη “βόμβα” Πάντερ – Σχεδίασε τα πάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σέρβος τεχνικός της Παρτιζάν απέδειξε το γιατί θεωρείται ο κορυφαίος στην Ευρώπη και δημιούργησε τις κατάλληληες συνθήκες προκειμένου ο Κέβιν Πάντερ να εκτελέσει και να “σκοτώσει” τη Ρεάλ.

Euroleague: Με το σκορ στο 87-86 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, την μπάλα στα χέρια της Παρτιζάν και 21.1″ να απομένουν για το φινάλε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπιασε δουλειά.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε τάιμ άουτ και ζήτησε η μπάλα να πάει στα χέρια του Κέβιν Πάντερ. Τόνισε πως οι παίκτες της Παρτιζάν πρέπει να “καθαρίσουν” τη μία πλευρά ώστε ο Αμερικάνος να παίξει στο “ένας εναντίον ενός”. Ζήτησε ένα σκριν και προέβλεψε ότι η άμυνα της Ρεάλ θα αλλάξει παίκτη επάνω στον Πάντερ, ενώ ανέλυσε ότι η ομάδα του πρέπει να ξεκινήσει την επίθεση προς το καλάθι στα 6-7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ώστε να μην αφήσει περιθώριο στη Ρεάλ να κάνει επίθεση σε περίπτωση που ευστοχήσει.

Πράγματι, η αριστερή πλευρά άδειασε αμέσως, ο Πάντερ πήρε σκριν από τον Λεσόρτ, η Ρεάλ προχώρησε σε αλλαγή με τον βαρύτερο Γιαμπουσέλε να πηγαίνει στο μαρκάρισμα του Πάντερ αντί του Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικάνος ξεκίνησε την επίθεσή του στα 6 δευτερόλεπτα και “σκότωσε” τη Ρεάλ με φοβερό τρίποντο για το τελικό 89-87!

To Top