Πολιτική

«Πυρά» Αχτσιόγλου για Γρυσπολάκη: Άμεση και παραδειγματική απομάκρυνση του από το Αρχαιολογικό Μουσε…

axtsioglou1 2

«Πυρά» Αχτσιόγλου για Γρυσπολάκη: Άμεση και παραδειγματική απομάκρυνση του από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην ανάρτηση υπέρ των αυτόκλητων πολιτοφυλάκων του Έβρου, από τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολάκη. Την άμεση και παραδειγματική απομάκρυνση του κ. Γρυσπολάκη από την προεδρία του Αρχαιολογικού Μουσείου Κρήτης ζητεί με δήλωσή της, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και τονίζει πως: «Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές. Και επενδύει στο μίσος και στη συνωμοσία. Δεν θα την αφήσουμε να σύρει τη χώρα στον νόμο του Λιντς».

«Έχουν περάσει 24 ώρες από τη δημόσια επιδοκιμασία του κυρίου Γρυσπολάκη για τις απαράδεκτες σκηνές ακροδεξιάς αυτοδικίας και κατάλυσης του νόμου στον Έβρο. Ο κύριος Γρυσπολάκης δεν είναι ένας πολίτης που διατυπώνει τη γνώμη του. Είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, ταυτισμένο με την κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη, και διορισμένος πρόεδρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου από την υπουργό Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε αρχικά η κα Αχτιόγλου και πρόσθεσε:

«Το μέτωπο στην άκρα δεξιά απαιτεί καθαρές θέσεις και σαφή καταδίκη των μηχανισμών που τρέφουν το αντιπολιτικό τέρας, τη λογική της αυτοδικίας, της δαιμονοποίησης των αδύναμων. Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές. Και επενδύει στο μίσος και στη συνωμοσία. Δεν θα την αφήσουμε να σύρει τη χώρα στον νόμο του Λιντς. Δεν θα της επιτρέψουμε να κρυφτεί από τις ευθύνες της μέσα από την κατασκευή αποδιοπομπαίων τράγων. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Ουγγαρία του Όρμπαν και Ηνωμένες Πολιτείες του Τραμπ » σημείωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Ζητάμε την άμεση και παραδειγματική απομάκρυνση του κυρίου Γρυσπολάκη από την προεδρία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου. Ορθώνουμε μέτωπο στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας. Η μάχη με τις πυρκαγιές είναι εθνική υπόθεση. Απαιτεί πολιτικό σχέδιο, επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και στρατηγικές τομές στα πεδία της κλιματικής αλλαγής και της πολιτικής προστασίας. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

To Top