Αθλητικά

Ραντεβού κορυφής με Σλούκα – Έτοιμο plan B Μπαρτζώκα – Δύο κορυφαίοι Έλληνες για Ολυμπιακό

Παίκτες που δεσμεύονται με.μεγαλα συμβόλαια! Οι Αγγελόπουλοι θα συναντηθούν με τον αρχηγό των Πειραιωτών που μένει ελεύθερος, ενώ την ίδια ώρα ψάχνουν στην αγορά για να είναι πανέτοιμοι. Τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά…

Ολυμπιακός: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Λιμάνι μετά από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, που έρχεται για να γλυκάνει λίγο την απώλεια της φετινής Ευρωλίγκας – Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γλυκάνει αυτή την απώλεια. Μόνο που οι πανηγυρισμοί δεν γίνεται να κρατήσουν για πολύ, δεδομένου ότι σε μια μεγάλη ομάδα ποτέ δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και, πολύ περισσότερο, όταν μπροστά βρίσκεται μια σεζόν που οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανό να κληθούν να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις.

Με κυριότερη το τι θα γίνει με το μέλλον των Βεζένκοφ και Σλούκα, δεδομένου ότι (ειδικά ο πρώτος) υπάρχει το ενδεχόμενο να μην βρίσκονται στην ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τον Βεζένκοφ όλα θα κριθούν από την πρόταση που θα του κάνουν οι Κινγκς – Οικονομικά αλλά και ως χρόνο συμμετοχής. Δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο Λιμάνι, αλλά δεν είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι το τι θα γίνει και με τον Κώστα Σλούκα (αλλά και τον Κώστα Παπανικολάου, ας μην ξεχνάμε ότι λήγει και το δικό του συμβόλαιο!), που το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει γίνει δύσκολη η παραμονή του.

To Top