Αθλητικά

Ρίχνει χρήμα για το… γλυκό ο Γιαννακόπουλος – Εκρηκτικός γκαρντ για ΠΑΟ – Νικητής διαγωνισμού καρφωμάτων!

Ρίχνει χρήμα για το… γλυκό ο Γιαννακόπουλος - Εκρηκτικός γκαρντ για ΠΑΟ - Νικητής διαγωνισμού καρφωμάτων!

Νέο όνομα από NBA στη λίστα Αταμάν, στο… πόδι το ΟΑΚΑ! Οι Πράσινοι περιμένουν την απάντηση του Σβι Μίχαϊλιουκ, ωστόσο στη λίστα τους έχουν και μία ακόμα εξαιρετική περίπτωση παίκτη από την Αμερική, που εξετάζουν σοβαρά και περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει το…γλυκό, που του έχει τάξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά μέχρι στιγμής ο Σβι Μίχαϊλιουκ δεν έχει αποφασίσει αν θα περιμένει το ΝΒΑ μέχρι τέλους ή θα έρθει στην Ευρώπη. Από τα χείλη του είναι κρεμασμένοι οι «πράσινοι», οι οποίοι θέλουν να δώσουν ένα εντυπωσιακό φινάλε στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην διάθεσή του πολλά χρήματα για να δώσει στον Ουκρανό, αλλά στο τέλος μπορεί να μην είναι αυτός ο εκλεκτός. Ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του παρακολουθούν πολύ στενά την αγορά του ΝΒΑ, ώστε να έχουν εναλλακτικές λύσεις. Κάποιες από αυτές, που μπορούν να προκύψουν τις έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές μέρες και είναι ο Οστιν Ρίβερς, ο Ντάνι Γκριν και ο Τέρενς Ντέιβις, που προ ημερών γράφτηκε ότι είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Το να μείνει ο Μάριους Γκριγκόνις δεν είναι απίθανο. Ο Γιαννακόπουλος, όμως, θέλει μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή και κάνει το παν για να τα καταφέρει. Θέλει ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ να επανέλθει η ομάδα του στα μεγαλεία του παρελθόντος και για αυτό βάζει το χέρι στην τσέπη όσο πιο βαθιά γίνεται.

Ενας ακόμη παίκτης, που μπορεί να «παίξει» για τον Παναθηναϊκό, αν δεν προχωρήσει του Μίχαϊλιουκ, είναι o Χαμιντού Ντιαλό. Είναι ένας εκρηκτικός γκαρντ, που ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ από την Οκλαχόμα και τα τελευταία χρόνια παίζει στους Πίστονς.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν αγχώνεται, έχει τον Γκριγκόνις σαν ασφάλεια και παράλληλα δίνει πολλά χρήματα, που κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα προσελκύσουν στο ΟΑΚΑ έναν ακόμη σπουδαίο παίκτη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώρα ανακοινώσεων για ΠΑΟ και Ολυμπιακό – Υπογράφουν δύο NBAers – Έκπληξη με Καλάθη και Μπέικον! 

To Top