Αθλητικά

Σιγουριά από παλαίμαχο του Άρη – “Μπορεί να βγει Ευρώπη” – Αυτό χρειάζεται η ομάδα

Σιγουριά από παλαίμαχο του Άρη - "Μπορεί να βγει Ευρώπη" - Αυτό χρειάζεται η ομάδα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και ανέφερε ότι η ομάδα μπορεί να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Νίκος Πασσιαλής: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη και μίλησε για τη φετινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων», ενώ σχολίασε και την αλλαγή προπονητή.

«Ο Μάντζιος είναι καλύτερη λύση από τον Τερζή και με το καλημέρα κέρδισε έναν παίκτη, τον Σαμόρα. Δεν έκανε μεγάλες αλλαγές αλλά οι παίκτες προσπάθησαν παραπάνω. Πάντα συμβαίνει αυτό όταν αλλάζει ο προπονητής. κανονικά ο πρώτος στόχος του Αρη έπρεπε να είναι η Ευρώπη, ήταν εφικτός στόχος. Καλά έκανε που πήρε γρήγορα τις μεταγραφές ο Καρυπίδης, όμως πέρα από Μορόν, Κάρλσον οι υπόλοιποι είναι μέτριοι παίκτες. Οι επιλογές του τεχνικού διευθυντή και του Τερζή ήταν λανθασμένες. Ο Άρης κρίνεται από τις επιλογές του και το ίδιο συμβαίνει και με τον πρόεδρό του» τόνισε αρχικά.

Για τις μεταγραφές: «Για μένα ο Άρης χρειάζεται ένα καθαρό εξάρι και ένα φορ ακόμη σε περίπτωση που ο Μορόν πάθει κάτι. Οι άλλες θέσεις νομίζω καλύπτονται.Χειρότερα δεν μπορεί να πάει ο Αρης, σίγουρα θα πάει καλύτερα αλλά το θέμα είναι που θα φτάσει. Πάνω από 4ος είναι δύσκολο να βγει, δεν είναι και μέσα στα πράγματα για να πάρει και σφυρίγματα. Ο δεύτερος στόχος είναι το Κύπελλο που μπορείς να πας μακριά με 1-2 καλούς αποκλεισμούς και ο τρίτος είναι το πρωτάθλημα», είπε ο Νίκος Πασσιαλής. 

aris1719998034

To Top