Αθλητικά

Σίγουρος ότι μένει ο Τερίμ, στον… αέρα ο Ντραγκόφσκι – Μόνο με αυτό το ΜΥΘΙΚΟ ποσό πουλάει Ιωαννίδη!

Σίγουρος ότι μένει ο Τερίμ, στον… αέρα ο Ντραγκόφσκι - Μόνο με αυτό το ΜΥΘΙΚΟ ποσό πουλάει Ιωαννίδη!

Η… απαίτηση του Φώτη και η απόφαση του Αλαφούζου. Τι συνέβη τον Δεκέμβριο στο Τριφύλλι με τον Έλληνα επιθετικό, γιατί ο Τούρκος προπονητής είναι βέβαιος πως δεν θα φύγει ακόμα και αν χάσει το πρωτάθλημα και ποια η εισήγησή του στην διοίκηση για τον Ιωαννίδη.

ΜΟΥΣΛΕΡΑ/ΤΕΡΙΜ/ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ: Το ότι ο Τερίμ πρότεινε στον βετεράνο διεθνή Ουρουγουανό κίπερ  για το καλοκαίρι, από την στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιο του στην Γαλατά, να ” μετακόμιζε” στον Παναθηναϊκό, δείχνουν δυο πράγματα: πρώτον, πως ο Τούρκος προπονητής λειτουργεί ως προπονητής του Τριφυλλιού και για την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από το αν θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα ή όχι. Και δεύτερον, πως μόνο βέβαιο δεν είναι – τουλάχιστον έτσι όπως είχε παρουσιαστεί μετά το “έπος” του Πολωνού κίπερ στην κυπελλική ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ – ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στην αγορά του – δανεικού από την Σπέτσια- Ντραγκόφσκι!  Παρεμπιπτόντως ο Φερνάντο Μουσλέρα που κλείνει 13 χρόνια στην Γαλατά και είναι από τις εμβληματικές προσωπικότητες και αρχηγός της ομάδας, φέρετε να ενημέρωσε τον “μέντορά” του Τερίμ πως θα ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο με την Γαλατά και μετά θα πάει στην Ουρουγουάη για να κρεμάσει εκεί τα … γάντια του! Ο Μουσλέρα των 43 συμμετοχών (!) την τρέχουσα σεζον και των 133 εμφανίσεων με την Ουρουγουάη, έχει τρομερή σχέση με τον Τερίμ. Αποτέλεσε επιλογή του τον Αύγουστο του 2011, με την Γαλατά να πληρώνει 7.000.000 transfer fee στην Λάτσιο αλλά και με βέτο του Τερίμ τον Μάρτιο του 2021 τον ανανέωσαν -στα 35 του χρόνια!! – με σούπερ αποδοχές, 2.300.000 ετησίως!!!

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Πριν από λίγες ημέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού γράφτηκε πως δέκα μήνες μετά την προηγούμενη ανανέωση/επέκταση του συμβολαίου του ως το 2027, με αναπροσαρμογή/τριπλασιασμό των αποδοχών του, θα του γίνει προσεχώς και δεύτερη!!Δικαιωματικά λέω εγώ, από την στιγμή που είναι κυριολεκτικά αναντικατάστατος και πιθανότατα ο πιο επιδραστικός παίκτης του τριφυλλιού. Δεν γίνεται ο Σπόραρ να έχει ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.200.000 ευρώ και ο 24χρονος Έλληνας φορ 500 χιλιάρικα. Δυο πληροφορίες/ επισημάνσεις: ο Φώτης Ιωαννίδης από τον Δεκέμβριο φέρεται να έχει ζητήσει από τον Γιάννη Κομπότη (στην προηγούμενη ανανέωση του είχε κάνει προσωπικό δώρο και ένα πολυτελές τζιπ) “νέο συμβόλαιο, με υψηλότερες αποδοχές”, που θα συμβαδίζουν με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ομάδα του, προφανώς σε σύγκριση με άλλους ακριβοπληρωμένους συμπαίκτες του. Και δεύτερον, ο Τερίμ είναι σύμφωνος με την νέα αύξηση (σχεδόν διπλασιασμό αποδοχών) στον Ιωαννίδη αφού θέλει να είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό αφου το καλοκαίρι οι σειρήνες των ξένων ομάδων θα κάνουν κανονική… παρέλαση για χάρη του Χαλκιδαίου σέντερ φορ!

alafouzos

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Άλλωστε, όπως υποστηρίζει και η ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agents, στην πραγματικότητα το αφεντικό της ομάδας θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Ακόμη και για πάντα, αν ήταν μόνο στο χέρι του Αλαφούζου!! Είναι και μια εξήγηση της τακτικής του κλαμπ πλέον να απαντάνε στις βολιδοσκοπήσεις που τους γίνονται από το εξωτερικό πως “ο Φώτης δεν έχει… τιμή”!!! Κοινώς δεν υπάρχει κάποιο ταβάνι, ούτε στα 20, ούτε καν στα 25.000.000 ευρώ!!!! Αν πάντως θέλαμε να είμαστε ακριβείς, ο Αλαφούζος θα άναβε πράσινο στην πώληση του Ιωαννίδη μόνο για ένα… μυθικό ποσό που θα συνέτριβε κάθε ρεκόρ που έχει πληρωθεί για Έλληνα παίκτη. Μιλάμε για ποσό της τάξης των plus 30.000.000…

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top