Αθλητικά

Σημαντική αλλαγή στον Ολυμπιακό – Τι διαφοροποιεί ο Κορδόν

Σημαντική αλλαγή στον Ολυμπιακό - Τι διαφοροποιεί ο Κορδόν

Στον Ολυμπιακό αναμένονται οι πρώτες μεταγραφές που θα ενισχύσουν το ρόστερ, αλλά έχει ήδη φανεί η πρώτη αλλαγή.

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται άμεσα για αρκετές αλλαγές, μιας και σε αρκετές θέσει η ομάδα θέλει βελτιωτικές κινήσεις, σε σχέση με πέρυσι!

Σε πρώτη φάση κάποια πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί και λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε, αφού και ο Αντόνιο Κορδόν έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι πως ποδοσφαιριστές μεγάλης ηλικίας αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ολοκληρώνεται και στη νέα εποχή δεν θα υπάρχει. Ο Γιαν Εμβιλά για διάφορους λόγους και γιατί αναζητούσε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο έχει φύγει από το κλαμπ. Το ίδιο και ο Ματιέ Βαλμπουενά που έχει φτάσει τα 38. Ο Παϊτίμ Κασάμι επίσης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Παρατηρούμε ότι οι 30 plus δεν έχουν θέση στο ρόστερ της νέας εποχής. Παραμένει ακόμα ο Ελ Αραμπί που είναι μία άλλη ιστορία και φυσικά οι τερματοφύλακες. Η φιλοσοφία του ισπανικού διδύμου στον Ολυμπιακό θέλει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και φυσικά έχει ενδιαφέρον να δούμε και πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι. Προς το παρόν, όμως και από τους υποψήφιους στόχους προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται.

To Top