Αθλητικά

“Σκανάρισμα” Ρομπόλη: “Ζήτημα η συγκέντρωση και το καλό σουτ για την Εθνική Ελλάδας”

"Σκανάρισμα" Ρομπόλη: "Ζήτημα η συγκέντρωση και το καλό σουτ για την Εθνική Ελλάδας"

Το ρεπορτάζ της Εθνικής Ελλάδας από τον Χρήστο Ρομπόλη, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

Τα τελευταία νέα της Εθνικής Ελλάδας, μετά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, μετέφερε ο Χρήστος Ρομπόλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα δουλεύει, προσπαθεί και θέλει να διορθώσει ορισμένα πράγματα. Είναι χρήσιμα τα φιλικά και ας χάνουμε. Στο παρελθόν κερδίζαμε και είχαμε την πεποίθηση ότι πάμε για μεγάλα πράγματα. Είναι καλό να βλέπεις τις αδυναμίες σου απέναντι σε ομάδες όπως η Σλοβενία, η Σερβία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και η Γερμανία. Χρειάζεται να βελτιώσει το ποσοστό στα σουτ η Εθνική, με μοναδική εξαίρεση τη Σλοβενία και ίσως το χθεσινό ματς, η ομάδα έχει διάθεση και όρεξη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της «γαλανόλευκης».

«Όσα παιδιά είναι διαθέσιμα το παλεύουν, αν μπουν τα σουτ και βρεθούμε καλύτερα στην άμυνα, μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από εκείνο που περιμένει ο πολύς κόσμος. Σίγουρα η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι το ζητούμενο και μετά ακολουθεί η μάχη με Λιθουανία ή Μαυροβούνιο. Το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι με τις ΗΠΑ και μετά πρέπει να έχουμε το απόλυτο με Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία, ενώ στην επόμενη φάση χρειάζεται το “δύο στα δύο”. Στη συνέχεια δεν ακολουθεί κάποιος ανίκητος αντίπαλος, ενώ στα προημιτελικά πιθανότερος αντίπαλος μοιάζει η Σερβία», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πρώτα από όλους ο Ιτούδης λέει πως δεν κοιτάμε τίποτα παραπάνω πέρα από το επόμενο ματς. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια ούτε με Ιορδανία ούτε με Νέα Ζηλανδία και χρειάζεται να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση και μετά βλέπουμε τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε».

To Top