Πολιτική

Σκέρτσος: Αποκλείεται μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ – Εικάζουμε πως ο Ανδρουλάκης θέλει πρωθυπουργό τον…

Σκέρτσος: Αποκλείεται μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ – Εικάζουμε πως ο Ανδρουλάκης θέλει πρωθυπουργό τον εαυτό του

«Δεν μπορούμε να συζητάμε με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Έτσι όπως είναι τα δεδομένα, αποκλείεται μία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούμε να συζητάμε με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, σημειώνοντας, παράλληλα, πως «εικάζουμε πως ο Ανδρουλάκης θέλει τον εαυτό του πρωθυπουργό».

Συγκεκριμένα και απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο Άκης Σκέρτσος σημείωσε: «Υπάρχουν δύο βασικά προβλήματα. Το ένα αφορά τα πρόσωπα και το άλλο το πρόγραμμα. Ο κ. Ανδρουλάκης θέτει ο ίδιος μία κόκκινη γραμμή. Λέει πως δεν συνεργάζεται με τον κ. Μητσοτάκη και θέλει κάποιον άλλον. Εικάζουμε πως θέλει τον εαυτό του ή κάποιον που δεν μας αποκαλύπτει.

Το ΠΑΣΟΚ επειδή είναι διαχρονικά εξαρτημένο από τις πιο αναχρονιστικές συνδικαλιστικές ελίτ μέσα στο δημόσιο, δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις αγκυλώσεις. Στην ουσία, έχει πει ‘’όχι’’ σε πολύ κρίσιμες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Καταψήφισε την μεταρρύθμιση του ΕΦΚΑ. Έτσι όπως είναι τα δεδομένα αποκλείεται μία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούμε να συζητάμε με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Η χώρα για να πάει μπροστά χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση και χρειαζόμαστε δύο τετραετίες για να το κάνουμε αυτό».

To Top