Πολιτική

Σκέρτσος: Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγεί να στοχοποιεί την χώρα μας για πολιτικό όφελος

Σκέρτσος: Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγεί να στοχοποιεί την χώρα μας για πολιτικό όφελος

Οι πολίτες που έδωσαν καθαρή εντολή στις 21 Μαΐου πρέπει να προσέλθουν να ψηφίσουν και στις 25 Ιουνίου καθώς δεν είναι καιρός για πειραματισμούς είπε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Οι εκλογές αυτές βγάζουν κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση είπε και με μια ισχυρή κυβέρνηση η χώρα μας πρέπει να δώσει ευκαιρίες στους νέους μας να επιστρέψουν. Να έχει έναν πρωθυπουργό ο οποίος δεν θα έχει εξαρτήσεις και θα μπορεί να σταθεί δίπλα στους αδύναμους. Η χώρα μας χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση για περισσότερες επενδύσεις, καλύτερες και περισσότερες θέσεις εργασίας, αποτελεσματικό σύστημα υγείας, ποιοτικό δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο προκειμένου να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς του», ανέφερε ο κύριος Σκέρτσος.

Αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι σε όλα και ναι στο τίποτα και αρνείται να κάνει αυτοκριτική. Το ΠΑΣΟΚ παρότι ανέλαβε στο παρελθόν δύσκολες συνθήκες είπε ότι προτιμά να κυβερνηθεί η χώρα από την ακροδεξιά παρά να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Για το ναυάγιο της Πύλου είπε ότι η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγεί να στοχοποιεί την χώρα μας για πολιτικό όφελος. Για κάθε κακό που συμβαίνει στον κόσμο υπαίτιος κατά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά την πανδημία και την ακρίβεια Μητσοτάκη τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ναυάγιο Μητσοτάκη. Κάλεσε το κόμμα του κ. Τσίπρα να πει ευθέως αν θεωρεί ότι ευθύνεται το λιμενικό για το ναυάγιο.

«Για το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβει το κεφάλι του στην άμμο σαν στρουθοκάμηλος. Παραμένει το ερώτημα στους δυο βουλευτές. Ποιον θα εκπροσωπούν στην επόμενη Βουλή;», πρόσθεσε.

Ο κ. Σκέρτσος κλήθηκε να απαντήσει για το ναυάγιο στην Πύλο και το θέμα της Ροδόπης

«Η χώρα μας», είπε για το ναυάγιο, «λειτουργεί με βάση το δίκαιο της θαλάσσης και όλες οι έρευνες γίνονται από τις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές».

Για την Θράκη και γιατί δεν ξεκίνησαν από τον δικό τους υποψήφιο απάντησε: «ο ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και επιχειρείται προσπάθεια συμψηφισμού. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι μια ξεκάθαρη δήλωση ότι διεκδικούν την ψήφο στη Βουλή εκ μέρους της μουσουλμανικής μειονότητας. Ο κ. Κατραντζή δεν εξελέγη και δεν έχει σχέσεις με τος τουρκικό προξενείο».

Στο ερώτημα γιατί δεν έβγαλαν τον κ. Κατραντζή από τις λίστες είπε ότι το θέμα ανακινήθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ και εμείς δεν θα τα κάνουμε φέιγ βολάν.

Για το υπουργικό συμβούλιο και ποιοι θα υπηρετήσουν τις δομικές αλλαγές είπε ότι η ονοματολογία δεν βοηθά κανέναν και είναι δείγμα αλαζονείας. «Όποιος διακινεί ονόματα κάνει κακό στον εαυτό του», τόνισε.

To Top