Κόσμος

Σκληρό βίντεο με 25χρονο στην Τουρκία που σκοτώνει πρώην σύζυγο και πεθερό στη μέση του δρόμου

oplo

Σκληρό βίντεο με 25χρονο στην Τουρκία που σκοτώνει πρώην σύζυγο και πεθερό στη μέση του δρόμου

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από την Τουρκία και δείχνουν το άγριο έγκλημα με δράστη τον 25χρονο Mertcan Köse, ο οποίος σκότωσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγό του Bilge Kaya, επίσης 25 ετών, και τον πατέρα της, Ertuğrul Kaya, 47 ετών..

Μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη στιγμή της διπλής δολοφονίας, όπου φαίνεται ο 25χρονος να έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του μπροστά στο όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του και να παλεύει με τον πατέρα της ο οποίος προσπαθεί να του πάρει από τα χέρια το όπλο.

Ο νεαρός άντρας φαίνεται να πυροβολεί το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια πυροβολεί τον πεθερό του, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος. Προχωρά μετά και πάλι προς το αυτοκίνητο και ξαναπυροβολεί εναντίον της πρώην γυναίκας του, σύμφωνα με τη Hurriyet.

Προσοχή, σκληρές εικόνες…

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη γειτονιά Atakent. Ο 47χρονος ταξίδευε με την κόρη του, η οποία χώρισε πριν από μία εβδομάδα, όταν ο πρώην γαμπρός του τους έκοψε το δρόμο με το αυτοκίνητό του.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, ο 25χρονος διέφυγε, ενώ ο σοβαρά τραυματισμένος πατέρας και η κόρη του πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

gunaika 5
Σκληρό βίντεο με 25χρονο στην Τουρκία που σκοτώνει πρώην σύζυγο και πεθερό στη μέση του δρόμου 3

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το φονικό έγινε λίγη ώρα μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης που έδινε στην άτυχη γυναίκα την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού που είχε αποκτήσει με τον 25χρονο.

Μετά από ανθρωποκυνηγητό, ο 25χρονος συνελήφθη.

To Top