Αθλητικά

Σκόρπισε… τρόμο ο Αστέρας! Διέλυσε την Εφές στο Βελιγράδι με σούπερ Νέντοβιτς (Hls)

Σκόρπισε... τρόμο ο Αστέρας! Διέλυσε την Εφές στο Βελιγράδι με σούπερ Νέντοβιτς (Hls)

Εκπληκτική εμφάνιση από τους Ερυθρόλευκους που διέλυσαν με 98-73 την τουρκική ομάδα, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό, πατώντας… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Νεμάνια Νέντοβιτς που μέτρησε 23 πόντους, έχοντας μάλιστα 4/7 τρίποντα.

Euroleague: Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 97-83 της Αναντολού Εφές, για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας ενώπιον του κοινού της την τέταρτη εφετινή νίκη της. Στον αντίποδα, η τουρκική ομάδα, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί στην Πόλη τον Παναθηναϊκό, είδε το το ρεκόρ της να υποχωρεί σε 5-6. 

Η παραγωγικότητα του Ερυθρού Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνα της τέταρτης περιόδου, όταν κράτησε την Αναντολού στους 13 πόντους και η κυριαρχία των Σέρβων στα ριμπάουντ (43 έναντι 26), αποτέλεσαν τα κλειδιά της επιτυχίας για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Με 23 πόντους και 4/7 τρίποντα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς οδήγησε την επίθεση του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας στο πλευρό του τους Λούκα Μίτροβιτς (19π.), Γιάγκο Ντος Σάντος (15π.) και Τζόελ Μπολομπόι (13π.). Από την τουρκική ομάδα πάλεψαν οι Σέιν Λάρκιν και Γουίλ Κλάιμπερν με 21 και 17 πόντους, αντίστοιχα. 

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 43-49, 72-70, 97-83

To Top