Αθλητικά

“Σοκ για Τερίμ” λένε οι Τούρκοι! Τον κατέστρεψε πρώην άσος της Φενέρ

"Σοκ για Τερίμ" λένε οι Τούρκοι! Τον κατέστρεψε πρώην άσος της Φενέρ

Τί λένε οι συμπατριώτες του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα γκέλα με Κηφισιά;

Αναφορά στη γκέλα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά κάνει ο τουρκικός Τύπος, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Fanatik” έχει αναλυτικό κείμενο για το στραβοπάτημα του «Τριφυλλιού».

«Σοκ για Τερίμ! Τον κατέστρεψε πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.

«Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός, που έπαιξε με την Κηφισιά για την 24η εβδομάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, πληγώθηκε απρόσμενα στην κούρσα του πρωταθλήματος παίρνοντας ένα αποτέλεσμα… σοκ κόντρα στην Κηφισιά εντός έδρας και η ομάδα του Τερίμ έφυγε με 1-1. Ο πρώην μέσος της Φενερμπαχτσέ, Αραό, άφησε το στίγμα του στο ματς πετυχαίνοντας αυτογκόλ», αναφέρει μεταξύ άλλων η “Fanatik”, η οποία δίνει λεπτομέρειες για την εξέλιξη του αγώνα.

«Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 με το γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος στο 37ο λεπτό. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σένκεβελντ δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 64ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του Τερίμ με 10 παίκτες. Η φιλοξενούμενη Κηφισιά ισοφάρισε με γκολ που πέτυχε ο Γουίλιαν Αράο στο 68′ κόντρα στην αντίπαλό της με 10 παίκτες να απομένουν. Δεν σημειώθηκαν άλλα γκολ στο ματς και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1», γράφει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top