Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος για Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: Δύο σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι μας πρόσφεραν κα…

5012822

Σωκράτης Φάμελλος για Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη: Δύο σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι μας πρόσφεραν και πάλι χαρά και ελπίδα

«Σε μέρες δοκιμασίας για τη χώρα, μας πρόσφεραν και πάλι χαρά και ελπίδα», αναφέρει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επιτυχίες του Μίλτου Τεντόγλου και της Αντιγόνης Ντρισμπριώτη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Υπερήφανοι για ακόμη μια φορά για τους αθλητές μας στον στίβο! Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Χρυσό στους Ολυμπιακούς, χρυσό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε μετά τον διπλό θρίαμβο στο Μόναχο ένα χρόνο πριν. Δύο σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι. Σε μέρες δοκιμασίας για τη χώρα, μας πρόσφεραν και πάλι χαρά και ελπίδα. Σας ευχαριστούμε!»

Από τη μεριά της, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου με ανάρτησή της στα social media, ανέφερε: «Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μας έδωσαν μεγάλη χαρά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Σας ευχαριστούμε! Η Πολιτεία πρέπει πάντα να στέκεται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριές μας και να στηρίζει τις προσπάθειές τους».

Ο Μίλτος Τέντογλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μας έδωσαν μεγάλη χαρά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Σας…

Posted by Ράνια Σβίγκου on Thursday, August 24, 2023

To Top