Κόσμος

Σωματοφύλακες ράπερ επιτέθηκαν βίαια σε θαυμαστή για μια selfie – Του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγ…

xulo 1

Σωματοφύλακες ράπερ επιτέθηκαν βίαια σε θαυμαστή για μια selfie – Του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία

Σε πρόσφατη συναυλία του ράπερ Nardo Wick στην Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ, μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας του, χτύπησαν έναν θαυμαστή του καλλιτέχνη ρίχνοντας τον αναίσθητο στο έδαφος, με τον νεαρό άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και διάσειση.

Βίντεο που δείχνει την επίθεση του σωματοφύλακα στον Τζορτζ Όμπρεγκον έγινε viral στα social media, με τη μητέρα του 20χρονου να αντιδρά αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όλα αυτά γιατί ήθελε μια γαμ…νη φωτογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το αστυνομικό τμήμα της Τάμπα ανακοίνωσε πως η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη και ζητά πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ή όσους ξέρουν κάτι γι’ αυτό ή γνωρίζουν τους υπόπτους. Σημείωσαν δε πως το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται και βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Έπειτα, μιλώντας στο δίκτυο ΤΜΖ η μητέρα του Όμπρεγκον τόνισε πως ο γιος βρίσκεται υπό την παρακολούθηση γιατρών που εξετάζουν αν θα του αφήσει μόνιμη ζημιά.

Οι εικόνες βγήκαν στη δημοσιότητα μετά την εμφάνιση του Nardo Wick στο Club Skye της Τάμπα τη Δευτέρα (27/11) και δείχνουν έναν άνδρα να εμποδίζεται από τους σωματοφύλακες που στη συνέχεια δέχεται γροθιές και πέφτει στο έδαφος.

Η έρευνα και η ανακοίνωση του ράπερ

Έπειτα, ανακοίνωση εξέδωσε κι ο ίδιος ο ράπερ λέγοντας πως καταδικάζει αυτό που συνέβη στον Τζορτζ Όμπρεγκον. «Το εξέφρασα και στον ίδιο και στη μητέρα του πόσο ανήσυχος είμαι με αυτό που του συνέβη. Δεν μπορώ να ελέγξω τις πράξεις άλλων και είμαι εκνευρισμένος με αυτό που συνέβη», ανέφερε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων «πως όλο αυτό δεν είναι ωραίο ούτε γκανγκστερικό με κανένα τρόπο», τόνισε.

To Top