Τεχνολογία

Sony: Φέρνει δωρεάν ταινίες στους συνδρομητές του PlayStation Plus

sony

Sony: Φέρνει δωρεάν ταινίες στους συνδρομητές του PlayStation Plus

Τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν ταινίες θα έχουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus, όπως ανακοίνωσε η Sony. Πρόκειται για μια αλλαγή στην στρατηγική της streaming υπηρεσίας Bravia Core, η οποία πλέον μετονομάζεται σε Sony Pictures Core και προσθέτει περισσότερη αξία στο πακέτο όσων είναι συνδρομητές στα PS Plus Premium και Extra, δηλαδή μόνο στις ακριβότερες βαθμίδες .

Μέσα από το Sony Pictures Core οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν πάνω από 2.000 ταινίες της Sony απευθείας από την PS4 ή PS5 κονσόλα τους, με τίτλους όπως Spider-Man: Across the Spider-Verse, Uncharted, Bullet Train, και Ghostbusters: Afterlife.

Το highlight της ανακοίνωσης αυτής όμως είναι ότι θα προσφέρει έναν επιλεγμένο κατάλογο 100 δωρεάν ταινιών, ο οποίος θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προς το παρόν προσφέρει για παράδειγμα ταινίες όπως Kingsglaive: Final Fantasy XV και Resident Evil Damnation

Ένα ακόμη προνόμιο που θα απολαμβάνουν όσοι κατεβάσουν το Sony Pictures Core App είναι πως θα έχουν “early access” στο να αγοράσουν ταινίες της Sony όπως το Gran Turismo, καιρό πριν γίνουν διαθέσιμες σε άλλες VOD πλατφόρμες. Τα προνόμια δεν σταματούν εδώ, καθώς στο τέλος της ανακοίνωσης η Sony άφησε να εννοηθεί ότι θα προσθέσει πολύ παραπάνω περιεχόμενο, όπως μερικά από τα καλύτερα anime του Crunchyroll.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την κυκλοφορία των ταινιών στους PS Plus Extra και Premium συνδρομητές στην Ελλάδα, καθώς θα κυκλοφορήσει προς το παρόν σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Top