Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας μου έλεγαν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και ντρεπόμ…

Stefanos Kasselakis 1

Στέφανος Κασσελάκης: Στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας μου έλεγαν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και ντρεπόμουν

Για δεύτερη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε περιοχές που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/9), ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ». αλλά και στο facebook μήνυμα με βίντεο από την παρουσία του στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με τους κατοίκους που ακόμη παλεύουν έπειτα από τις μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν, ενώ τους εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους ανθρώπους που έχασαν από τις φονικές πλημμύρες.

«Ντρεπόμουν…»

«Χαμένοι στον κόσμο μας. Στα ποσοστά μας. Στις καρέκλες μας. Βαθιά νυχτωμένοι. Σήμερα (σ.σ. χθες), στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, μου έλεγαν “συγχαρητήρια” για το εκλογικό αποτέλεσμα και ντρεπόμουν. Ντρεπόμουν για μια προσωπική “επιτυχία” μέσα σε μία τέτοια συλλογική αποτυχία του κρατικού μηχανισμού», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Γιατί στη Θεσσαλία αποτύχαμε ως Κράτος. Με ανθρώπους που κοιμούνται ακόμα μέσα στις λάσπες. Που κάθε μέρα ξημερώνει και δε βλέπουν φως από πουθενά. Σε αγγίζουν και σου ζητούν βοήθεια. Πιάνονται από εσένα γιατί κανένας από αυτούς που έχουν εξουσία δεν πήγε εκεί.

Η Ελληνική σημαία λασπωμένη σ’ έναν τοίχο. Άνθρωποι που την τιμούν και τη σέβονται. Αλλά ποιος σεβάστηκε εκείνους; Κλείσιμο. Μια αλυσίδα ανικανότητας και απάθειας. Από τα Τέμπη ως τον Έβρο. Από τη Ρόδο ως την Καρδίτσα. Αυτό το Κράτος έπαψε να λειτουργεί. Κι είναι δική μας ευθύνη να γίνουμε εκείνοι που θα βάλουν τις μηχανές μπροστά. Ζήτησα από μια 85χρονη γιαγιά να έχω την ευχή της, να μπορέσω να κάνω καλό στον τόπο μου».

Χαμένοι στον κόσμο μας.Στα ποσοστά μας.Στις καρέκλες μας.Βαθιά νυχτωμένοι.Σήμερα, στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, μου…

Posted by Stefanos Kasselakis on Tuesday, September 19, 2023

To Top