Αθλητικά

Στην έξοδο και κορυφαίο όνομα εκτός Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό – Δυσαρέσκεια για παίκτες – Έξαλλος Μαρινάκης!

Στην έξοδο και κορυφαίο όνομα εκτός Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - Δυσαρέσκεια για παίκτες - Έξαλλος Μαρινάκης!

Η αποκάλυψη Καρπετόπουλο μετά το “βατερλό” στη Γερμανία. Ο Ισπανός προπονητής μετράει αντίστροφα στο Λιμάνι, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα…
 

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς η απαράδεκτη εικόνα της ομάδας στο βαρύ 5-0 στη Γερμανία, αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το news24world.com λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Φράιμπουργκ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ενώ υπάρχουν ακόμα και ρεπορτάζ που τον θεωρούν «τελειωμένο». Το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του. Παρά την εξαιρετική δουλειά που έκανε από το καλοκαίρι, φτιάχνοντας ουσιαστικά μία ομάδα από το μηδέν, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να υπάρχει θέμα. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καθόλου καλά, ενώ ουδείς μπόρεσε να… χωνέψει το σοκ του 2-4 από τον ΠΑΟΚ, το οποίο κι έμοιαζε πάρα πολύ με τον «εφιάλτη» στη Γερμανία. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο… κάδρο της διοίκησης!

Έντονος προβληματισμός υπάρχει και για τον Αντόνιο Κορδόν και μόνο τυχαία δεν είναι η άφιξη του Πέδρο Άλβες προ ημερών στου Ρέντη. Μάλιστα και ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζοντας το βράδυ της Πέμπτης τις εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, τόνισε με νόημα πως άλλες προσδοκίες υπήρχαν το καλοκαίρι για τους Ισπανούς (Μαρτίνεθ και Κορδόν). Οπότε, εάν όντως προχωρήσουν οι Ερυθρόλευκοι σε αλλαγή προπονητή, που αποτελούσε και την πρώτη κίνηση του Τεχνικού Διευθυντή το καλοκαίρι, τότε είναι πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Κορδόν (έστω και αν παραμείνει σε άλλο πόστο, εκτός Ολυμπιακού…).

Ωστόσο, οι Κορδόν και Μαρτίνεθ δεν είναι οι μοναδικοί που «χρεώνονται» την εικόνα της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε σοκαρισμένος το παιχνίδι και ήταν… μπαρούτι με όσα είδε στο χορτάρι.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ βαρύ το 9-2 για Μαρτίνεθ – Τραγική ξανά η άμυνα, “θέμα” με Πασχαλάκη – Παίρνει αποφάσεις ο Μαρινάκης


olympiacos freiburg3

To Top