Αθλητικά

Στο μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης Κουχάρσκι και Άλβες

Στο μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης Κουχάρσκι και Άλβες

Οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών αντάλλαξαν φανέλες και αναμνηστικά δώρα! Μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόοδο και τις επιτυχίες του συλλόγου.

Το Μουσείο Προσφυγικού και Αθλητικού Πολιτισμού της ΑΕΚ Τρίπολης επισκέφθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι και ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Πάνος Αναστασόπουλος.

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Καγιάννης, ο ταμίας Γιάννης Καγιάννης, το μέλος του ΔΣ Θέμης Ζούζουλας και ο επίτιμος πρόεδρος Γιάννης Νίκου.

Το Μουσείο της ΑΕΚ Τρίπολης εδρεύει στην περιοχή Φιλικών (ή, αλλιώς, Προσφυγικά, αφού οι καταβολές της ομάδας είναι ίδιες με αυτές της ΑΕΚ) και σε αυτό εκτίθεται υλικό από την δεκαετία του 1930 μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ των κειμηλίων υπάρχουν φωτογραφίες από τη δεκαετία 1950-1960, όταν η ομάδα της ΑΕΚ είχε επισκεφθεί την πόλη για φιλικό με την ΑΕΚ Τρίπολης, με επικεφαλής τον Κώστα Νεστορίδη.

Οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών αντάλλαξαν φανέλες και αναμνηστικά δώρα, ενώ οι κύριοι Άλβες και Κουχάρσκι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν για την πρόοδο και τις επιτυχίες του συλλόγου.

Μεγάλη δραστηριότητα και επιτυχίες παρουσιάζουν επίσης και τα τμήματα ποδηλασίας (με τρεις διεθνείς αθλητές) τένις και πινγκ πονγκ. #aekfc

To Top