Αθλητικά

Stop για τελικό σε Φιλαδέλφεια, ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη – Ντου και “ουρητήριο” στην Τούμπα – Μόνο ένα γήπεδο υπάρχει!

Πρόταση-βόμβα από Άρη: Τελικός Κυπέλλου με κόσμο στην Τούμπα - Γιατί δεν έρχεται ΟΑΚΑ, εκτός... ο Μπέος!

Πόσο πιθανό είναι να δούμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσία φιλάθλων; Όλα τα πιθανά σενάρια…

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί με την έδρα τού τελικού Κυπέλλου, καθώς ο Άρης δεν θέλει να διεξαχθεί το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας – Για αυτό και πρότεινε ως υποψήφιες έδρες τού τελικού την Τούμπα και το AEL FC Arena, το καταστατικό τον δικαιώνει, όμως τόσο η ΕΠΟ όσο και το Τριφύλλι πιέζουν και θέλουν το ΟΑΚΑ, καθώς δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο στην Ελλάδα!

Ας αναλύσουμε σε κάθε περίπτωση τι ισχύει….

ΟΑΚΑ: Γιατί ο Άρης δεν θέλει να παίξει τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ που, πλέον, είναι διαθέσιμο ξανά για να φιλοξενήσει αγώνες; Γιατί θεωρούν ότι εκεί θα είναι λαιμητόμος για την ομάδα, θα υπάρχουν συνθήκες που θα ευνοούν από θέση αρχής τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι εκεί ήταν η έδρα των Πράσινων μέχρι πριν από λίγο καιρό. Ο Θοδωρής Καρυπίδης αφουγκράζεται τον κόσμο τής ομάδας και αυτός ο κόσμος δεν θέλει να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΟΥΜΠΑ: Είναι από πολύ δύσκολο ως εντελώς ακατόρθωτο να δεχτεί ο ΠΑΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδό του. Την τελευταία φορά που ο Δικέφαλος είχε δώσει το γήπεδό του στον Άρη, πριν από πολλά χρόνια, είχαν γίνει πολλά – Αναφερόμαστε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Περούτζια που, πλην των σπασμένων καθισμάτων κ.λπ., κάποιοι οπαδοί είχαν καταφέρει να μπουν στην κλειδωμένη Θύρα 4 και είχαν ουρήσει! Κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται να επιτρέψουν να ξαναγίνει ποτέ…

OPAP Arena: Το γήπεδο θα φιλοξενήσει σε λίγο καιρό τον τελικό τού Conference League και δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν με ζημιές κ.λπ. για τον τελικό του Κυπέλλου. Το ξεχνάμε.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι αν υπήρχαν καλές σχέσεις ανάμεσα σε Θοδωρή Καρυπίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ισχυρός άνδρας τού Άρη θα ζητούσε να διεξαχθεί εκεί ο τελικός. Αλλά δεν το πρότεινε καν, ακριβώς λόγω της σχέσης που (δεν) υπάρχει.

AEL FC ARENA: Μπορεί η Αστυνομία να μην είναι θετική, σε πρώτη φάση, για τη Λάρισα αλλά θα μπορούσε να βρεθεί λύση καθώς υπάρχουν δύο διαφορετικές διαδρομές για να φτάσει κάποιος στο γήπεδο (άρα βολεύει για να μπουν μέσα οι οπαδοί των δύο ομάδων), ενώ είναι και σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Πώς μπορεί να αλλάξει γνώμη η Αστυνομία; Αν υπάρξουν πιέσεις/διαβεβαιώσεις από το υπουργείο Αθλητισμού και πάρουν το πολύ 4.000-5.000 εισιτήρια κάθε ομάδα. Επίσης, ήδη υπάρχουν ανακοινώσεις από τους οπαδούς της ΑΕΛ που απειλούν για σοβαρά επεισόδια αν πάει ο τελικός στην πόλη τους!

ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ: α) Το Παγκρήτιο Στάδιο – Που είχε ξανά, πρόσφατα, κάποιο πρόβλημα στο ανατολικό στέγαστρό του. β) Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Ίσως η καλύτερη λύση, ειδικά από τη στιγμή που ο δήμαρχος της πόλης το χαρακτηρίζει ως στολίδι για την Πάτρα. γ) Το Πανθεσσαλικό – Ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκόψει την κουβέντα, εκτός αν το παιχνίδι γίνει χωρίς οπαδούς, που αυτή τη στιγμή φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο. Όλα θια ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη της Τετάρτης…

panthessaliko

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top