Κόσμος

Συγκλονιστικό βίντεο από αστυνομικό που οδήγησε το περιπολικό του μέσα στην φωτιά – «Δεν θέλω να πεθ…

foties odigisi

Συγκλονιστικό βίντεο από αστυνομικό που οδήγησε το περιπολικό του μέσα στην φωτιά – «Δεν θέλω να πεθάνω εδώ μέσα»

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερα αστυνομικού μέσα σε περιπολικό «κόβουν την ανάσα» και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Brittan Morgan οδηγεί το περιπολικό μέσα στις κυριολεκτικά μέσα στις φλόγες. Το βίντεο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, και ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει: «δεν θέλω να πεθάνω εδώ μέσα», καθώς φεύγει από την περιοχή, περνώντας μέσα από την πύρινη κόλαση.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Spokane, καταγράφει τον Brittan Morgan να οδηγεί μέσα σε μια δασική κόλαση και να προειδοποιεί τους κατοίκους να απομακρυνθούν.

Δεν ήξερε ότι η κάμερά του ήταν ανοιχτή

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, ο αστυνομικός δεν είχε καταλάβει ότι η κάμερά του ήταν ακόμη ενεργοποιημένη την ώρα που περνούσε μέσα από τις φλόγες. «Σαφώς, δεν είναι σίγουρος για το πώς θα τελείωνε, αλλά η αποφασιστικότητά του να ξεφύγει από τις φλόγες είναι εμφανής», έγραψε το γραφείο του σερίφη στο Facebook. Το βίντεο, που χαρακτηρίστηκε από την υπηρεσία ως «Driving Through Hell on Earth», «Οδηγώντας μέσα από την κόλαση επί της γης», του γενναίου αστυνομικού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει πάνω από 22.000 προβολές στο διαδίκτυο και δεκάδες σχόλια, μεταδίδει η New York Post.

Παρά το γεγονός ότι ταρακουνήθηκε από τον παραλίγο θάνατο, ο αναπληρωτής άρχισε αμέσως να κατευθύνει τους ανθρώπους μακριά από την κόλαση, η οποία εξακολουθούσε να κινείται ταχύτατα. Ο αστυνομικός κατάφερε και γύρισε πολλούς ανθρώπους πίσω στην ασφάλεια – ουρλιάζοντας σε μερικούς από αυτούς που δεν κατάλαβαν πόσο σοβαρή ήταν η φωτιά. «Φίλε, μόλις ήμουν εκεί.Εκτός κι αν θέλεις να πεθάνεις!», φώναξε ο Μόργκαν σε έναν άντρα που επέμενε ότι μπορούσε να περάσει.

«Αυτή είναι μόνο μια ιστορία γενναιότητας και θάρρους από την φωτιά στους δρόμους του Όρεγκον», δήλωσε το γραφείο του σερίφη του Spokane.

To Top