Κόσμος

Συγκλονίζει ο πατέρας της Σάνι Λουκ για τον θάνατό της: Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποι…

gunakia polemos 1

Συγκλονίζει ο πατέρας της Σάνι Λουκ για τον θάνατό της: Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Γερμανοϊσραηλινής Σάνι Λουκ, η οποία βρισκόταν σε ένα ρέιβ πάρτι κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, όταν οι άντρες της Χαμάς επιτέθηκαν με πυροβολισμούς και χειροβομβίδες, σκοτώνοντας περίπου 260 άτομα κατά τη διάρκεια της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου.

Ο Νισίμ, ο πατέρας της Λουκ, είπε στο Channel 13 ότι είναι χαρούμενος που έλαβε τα νέα γιατί η εναλλακτική θα ήταν χειρότερη. «Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη», είπε.

«Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε», τόνισε, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Βίντεο, τα οποία έκαναν τον γύρο του κόσμου, έδειχναν μια ημίγυμνη γυναίκα να κείτεται, φαινομενικά αναίσθητη, με το πρόσωπο προς τα κάτω, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στη Γάζα γεμάτο με ένοπλους άνδρες.

Εκείνη την εποχή φαινόταν πιθανό ότι η Λουκ δεν ήταν πλέον ζωντανή, αλλά η οικογένεια διατηρούσε ελπίδες.

Τα μέλη της οικογένειας της Λουκ έλαβαν μια επιστολή από την ισραηλινή υπηρεσία διάσωσης ZAKA το βράδυ της Κυριακής που έλεγε ότι ένα οστό από τη βάση του κρανίου της, χωρίς το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει ένας άνθρωπος, είχε ανακτηθεί, είχε ελεγχθεί γενετικά και είχε προσδιοριστεί ότι ανήκε στη Σάνι.

To Top