Αθλητικά

Συμφώνησαν Γιαννακόπουλος και Αταμάν – Αυτός υπογράφει τώρα στον ΠΑΟ – Επόμενος ο Μίσιτς!

Συμφώνησαν Γιαννακόπουλος και Αταμάν - Αυτός υπογράφει τώρα στον ΠΑΟ - Επόμενος ο Μίσιτς!

Εξελίξεις ακόμα και πριν τον Ολυμπιακό, αφού ο Τούρκος τον ζήτησε και η διοίκηση δεν του χαλάει το χατίρι. Τι συμβαίνει με τον σταρ του NBA;

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα το βράδυ της Παρασκευής την Βιλερμπάν και έμεινε έτσι για τα καλά στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας. Θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητές του αν κερδίσει και στο ντέρμπι, που έχει μπροστά του, την Πέμπτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αν οι «πράσινοι» περάσουν νικηφόρα και από το Φαληρικό Στάδιο, τότε θα έχουν κάνει ενάμιση βήμα για να πετύχουν τον στόχο τους. Το απόγευμα της Κυριακής παίζουν στη Καρδίτσα με την τοπική ομάδα και από κει και πέρα θα ρίξουν όλο τους το βάρος στη ματσάρα του ΣΕΦ.

Παράλληλα, όμως, το μυαλό είναι και στην επόμενη χρονιά, για αυτό άλλωστε έγινε ήδη η επέκταση της συνεργασίας με τον Τζέριαν Γκραντ. Για αυτό επίσης ο Εργκίν Αταμάν εισηγήθηκε τη παραμονή στην ομάδα του Μάριους Γκριγκόνις. Το συμβόλαιο του 30χρονου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται με τον Τούρκο προπονητή να ζητάει από την ΚΑΕ να τον ανανεώσει, βλέποντας έναν παίκτη, που του προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα κάνει και μεγάλες μεταγραφές και στο μυαλό του είναι και ο Βασίλιε Μίσιτς. Ο Σέρβος σταρ είναι πλέον στους Χόρνετς, έχει χρόνο συμμετοχής, παίζει πολύ καλά, είναι, όμως, σε μία ομάδα, που τις περισσότερες φορές χάνει. Ο Μίσιτς είναι νικητής και είναι άγνωστο αν θα θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε μία τέτοια κατάσταση. Εχει, όμως, γκαραντί συμβόλαιο και για του χρόνου, κάτι, που σημαίνει ότι δεν είναι στο χέρι του να φύγει. Αν γίνει, όμως, κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Αν, λοιπόν, αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη, τότε ο Γιαννακόπουλος θα βάλει όλα τα δυνατά του χαρτιά στο τραπέζι για να πάρει τον έναν από τους δύο και να τον βάλει δίπλα στον Λεσόρ. Πάντα αυτό όπως αναφέραμε στη περίπτωση, που ο Ταβάρες δεν πάει στο ΟΑΚΑ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φέρνει Ταβάρες, αλλά τον… Λεσόρ Νο2 ο ΠΑΟ – “Trade” με παίκτη Euroleague ο Βιλντόζα – 2.5 εκατ. για Τζέιμς!

misic micic

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top