Αθλητικά

“Συμμαχία με Ολυμπιακό, τον Μαντσίνι σε ΠΑΟ και τώρα… παράρτημα της ΑΕΚ – Καταρρίφθηκαν όλα”!

"Συμμαχία με Ολυμπιακό, τον Μαντσίνι σε ΠΑΟ και τώρα... παράρτημα της ΑΕΚ - Καταρρίφθηκαν όλα"!

Οργισμένη αντίδραση από τον Άρη μετά τα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με τις συναντήσεις του Καρυπίδη για τον διαιτητή του αγώνα με την Ένωση.

Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για συμφωνία για τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω… διαρροής.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν πως συναίνεσαν στο αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για Έλληνα διαιτητή, δηλώνοντας το στην ΚΕΔ χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με «κύκλους» της ΠΑΕ όπως «τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωση μας προς τα Μ.Μ.Ε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα που έγινε, σύμφωνα με την δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές. Η απάντηση μας στην ΚΕΔ με την οποία δηλώσαμε την συναίνεση μας, εστάλη στις 15.34.

Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση και του Θόδωρου Καρυπίδη. Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Άρης, ο κ.Καρυπίδης θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας που παρουσίασε το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

opadoi aris

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top