Ελλάδα

Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στον 40ου Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

rapti 1

Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στον 40ου Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, έδωσαν από κοινού ως αφέτες την έναρξη του 40ου Αυθεντικού Μαραθώνιου των 5 χιλιομέτρων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Μύρωνα Φλουρή.

Η Υφυπουργός δήλωσε: “Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, τη λαμπρή ιστορία με τη σύγχρονη Ελλάδα η οποία αναλαμβάνει και υλοποιεί με επιτυχία μεγάλες διοργανώσεις.

Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ διαχρονικά στηρίζουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ως Υφυπουργός αρμόδια για τον αθλητικό τουρισμό χαίρομαι ιδιαίτερα που στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 60.000 δρομείς από 140 χώρες καθιστώντας τον παράλληλα πέρα από το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χώρας και κορυφαίο τουριστικό.  

Συγχαίρω τον ΣΕΓΑΣ για την υποδειγματική διοργάνωση και για τη συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό”.

rapti1 2
Συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στον 40ου Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 3

Η Έλενα Ράπτη έλαβε μέρος ως Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για τον αθλητικό τουρισμό, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην Αθήνα, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. 

Στην ομάδα του Υπουργείου Τουρισμού συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Μύρων Φλουρής και στελέχη του Υπουργείου. 

Όλες και όλοι μαζί συμμετείχαν με στόχο να επικοινωνήσουν τα μηνύματα του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος «Φιλοξενία μου», που σχεδιάστηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και το Υπουργείο Τουρισμού, και απευθύνεται στα παιδιά. Στόχος του να αφυπνίσει τις μαθήτριες και τους μαθητές για τις αξίες της φιλοξενίας, της διαφορετικότητας, της αποδοχής και της συμπεριληπτικότητας.

Μοιράστηκαν με τους δρομείς και τους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία. Αυτό είναι τελικά που κάνει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μοναδικό.

facebook

To Top