Ελλάδα

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Αντώνιο Αυγερινό

rapti 5

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Αντώνιο Αυγερινό

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, είχε την εξαιρετική τιμή  να υποδεχθεί στο Υπουργείο Τουρισμού τον Dr. Αντώνιο Αυγερινό, Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τον οποίο συζήτησαν τη δυνατότητα αξιοποίησης της εμπειρίας των στελεχών του Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ελλάδα σε θέματα επιμόρφωσης όσων εργάζονται σε δραστηριότητες της τουριστικής οικονομίας.

Σε μια χώρα που επισκέπτονται όλο τον χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, είναι υψίστης σημασίας η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις Πρώτες Βοήθειες από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ώστε οι εργαζόμενοι/ες στον τουρισμό να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια, σε καθημερινά περιστατικά στον χώρο εργασίας ή τον δρόμο, έως ότου φθάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η Έλενα Ράπτη εξέφρασε στον κ. Αυγερινό τον θαυμασμό και την εκτίμησή της προς τις γυναίκες και τους άνδρες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που καθημερινά προσφέρουν τις γνώσεις, τον κόπο, ακόμη και τη ζωή τους στην υπηρεσία της παγκόσμιας αλληλεγγύης.

To Top