Ελλάδα

Τα δημοφιλέστερα φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών, σύμφωνα με τους ειδικούς

368069771 675338644098525 8575663743347372900 n

Τα δημοφιλέστερα φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών, σύμφωνα με τους ειδικούς

Αν βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγών, το πρώτο πράγμα που ίσως σας έρθει στο μυαλό σας είναι να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας. Και αν δεν ξέρετε πώς να τα κάνετε ή δεν νιώθετε καμία έμπνευση, πάρτε μια ιδέα από τις 3 κορυφαίες αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στο χρώμα των μαλλιών τη φθινοπωρινή σεζόν, σύμφωνα με τους ειδικούς και όσα αναφέρει το βρετανικό Marie Claire.

Καστανό- Ένας τόνος πιο ανοιχτό από το φυσικό

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ο Alex Brownsell, συνιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του Bleach London, σημειώνει ότι οι μάζες του TikTok φαίνεται να πιστεύουν ότι το balayage και το ombré είναι εκτός μόδας. «Αυτό μπορεί να μην ισχύει απαραίτητα, αλλά βλέπουμε αυτές τις πιο κοντράστ ξανθές αποχρώσεις να δίνουν τη θέση τους σε ένα πιο διακριτικό μείγμα», εξηγεί και συμπληρώνει πως «Όλοι θέλουν να είναι οι πιο υγιείς, [πιο] φυσικές εκδοχές του εαυτού τους και, καθώς αυτή η τάση κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος και τους τύπους μαλλιών, νομίζω ότι θα υπάρχει για όλους τους χειμερινούς μήνες».

Αναφέροντας ως παραδείγματα τις Zendaya, Hailey Bieber και Kaia Gerber, συνεχίζει: «Οι πελάτισσές μου επιλέγουν χρώματα κοντά στο φυσικό τους, συχνά μόνο μία απόχρωση πιο ανοιχτά. Βλέπουμε αυτή τη στροφή σε πιο ήπιες και βαθύτερες αποχρώσεις».

Spiced καφέ

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Τα ζεστά, πλούσια, πικάντικα χρώματα μαλλιών πάνε χέρι- χέρι με την εποχή φθινόπωρο- χειμώνας -γι’ αυτό και η Zoë Irwin, πρέσβειρα χρωμάτων και τάσεων της Matrix, έχει αναδείξει το «πικάντικο καφέ» ως βασική τάση για τους επόμενους μήνες. «Είναι σαν ένα πιο βαθύ καστανό χρώμα που περνάει σε χάλκινο», εξηγεί η ίδια. «Νομίζω ότι επειδή το χάλκινο είναι τόσο κολακευτικό σε τόσους πολλούς τόνους δέρματος παραμένει δημοφιλές, αλλά τώρα αναμειγνύεται πολύ περισσότερο με ένα μελαχρινό χρώμα». Αυτό ακριβώς είναι που τους δίνει αυτή την φθινοπωρινή αίσθηση.

Σκούρο καστανό

View this post on Instagram

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Όπως φάνηκε σε επιδείξεις μόδας δημοφιλών οίκων, όπως του Versace, οι καστανές αποχρώσεις μαλλιών θα γίνουν πολύ πιο βαθιές για το φθινόπωρο του 2023. Η Irwin περιγράφει την τάση jet brunette ως «ανάμεσα σε ένα jet black -όπως ένα πραγματικά βαθύ νουάρ- και ένα καφέ». Είναι πιο βαθύ στη ρίζα, και στη συνέχεια πηγαίνει σε κάτι που είναι πιο πολυδιάστατο στα μέσα και στις άκρες. «Αυτό το πολύ πιο βαθύ, σκούρο, σχεδόν γοτθικό λουκ είναι πολύ έντονο τα τελευταία χρόνια- η διαφορά τώρα είναι ότι βάζουμε στρώσεις πιο γυαλιστερών τόνων για να το πετύχουμε», συνεχίζει. «Το jet μελαχρινό είναι πολύ πιο γυαλιστερό και βαθύ στην κορυφή. Βλέπουμε μια μεγάλη απομάκρυνση από τις τάσεις του balayage σε κάτι που είναι πολύ περισσότερο ένα συνολικό χρώμα».

To Top