Κόσμος

Τα «μουχλιασμένα» αθλητικά της Nike που προκαλούν αντιδράσεις – «Μοιάζουν με τα πνευμόνια ενός καπνι…

ISPA Mindbody

Τα «μουχλιασμένα» αθλητικά της Nike που προκαλούν αντιδράσεις – «Μοιάζουν με τα πνευμόνια ενός καπνιστή»

Η Nike δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια από τους φανατικούς των αθλητικών παπουτσιών της για το ISPA Mindbody sneaker της, το οποίο διαθέτει μια φθαρμένη αισθητική. Το παπούτσι σε αποχρώσεις λάσπης, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο σε πράσινο, βρήκε πολλούς επικριτές στο διαδίκτυο που έχουν κατακεραυνώσει το αθλητικό από αξίας 180 δολαρίων, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Το παπούτσι προορίζεται να «αποσυναρμολογείται εύκολα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα, γεγονός που το καθιστά επίσης ανακυκλώσιμο όταν επιστραφεί σε μια μπουτίκ της Nike.

Αγανακτισμένοι σχολιαστές στο Twitter πάντως τα παρομοίασαν με κάτι «βγαλμένο από χωματερή» και με «μύκητα ποδιού».

Στο Facebook, αηδιασμένοι πελάτες συνέκριναν τα παπούτσια σε λαδί χρώμα με «τους πνεύμονες ενός καπνιστή που καπνίζει ένα πακέτο την ημέρα», επικρίνοντας τα ακριβά υποδήματα ως μουχλιασμένα και αποκρουστικά, σύμφωνα με το Jam Press.

Αλλά δεν ήταν όλα τα σχόλια αρνητικά. Στη σελίδα του προϊόντος, ένας ανώνυμος σχολιάζει: «Ένα από τα πιο άνετα παπούτσια που έχω, σίγουρα θα το συνιστούσα», βαθμολογώντας το προϊόν ως «πολύ ανθεκτικό» με πέντε αστέρια.

«Τα λατρεύω. Τα φοράω παντού», συμφώνησε ένας άλλος, βαθμολογώντας το παπούτσι επίσης με πέντε αστέρια. «Μην περπατάτε σε βρεγμένο έδαφος με αυτά. Τα πόδια και οι κάλτσες θα βραχούν. Έχει μικρές τρύπες για εξαερισμό στη σόλα».

To Top