Αθλητικά

Τα πάντα στο… νήμα! Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας για τον τίτλο

Τα πάντα στο... νήμα! Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας για τον τίτλο

Τα play off του πρωταθλήματος αρχίζουν με τους τέσσερις διεκδικητές να έχουν ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν ακόμα και ισοβαθμίες στο φινάλε.

Super League: To μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) έγινε γνωστό το πρόγραμμα των play off του πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να μπαίνουν στη μάχη για τον τίτλο με πολύ μικρή διαφορά, κάτι που κάνει ορατό το ενδεχόμενο τα πάντα να κριθούν ακόμα και στην ισοβαθμία.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια Αρχή πρώτο κριτήριο μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν είναι οι βαθμοί που πήρε η μία ομάδα έναντι της άλλης  στα μεταξύ τους παιχνίδια, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων στα ματς που έχουν δώσει στην σεζόν και τέλος η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

  • Οι συνολικοί βαθμοί που συγκέντρωσε η κάθε ομάδα σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs / playouts αθροιστικά).
  • Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα playoffs / playouts αθροιστικά).
  • Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος“, αναφέρει η Super League για τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας.

aek paok63758

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top