Αθλητικά

Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική – Συναντήθηκε με Λιόλιο – Ραγδαίες εξελίξεις με το Νο1 φαβορί για τον πάγκο!

Τέλος ο Ιτούδης από την Εθνική - Συναντήθηκε με Λιόλιο - Ραγδαίες εξελίξεις με το Νο1 φαβορί για τον πάγκο!

Πολύ σημαντικές εξελίξεις στην Εθνική Ομάδα μέτα το τέλος της παρουσίας της στο Μουντομπάσκετ, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να φαίνεται να έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στον πάγκο της Επίσημης Αγαπημένης.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

ΕΟΚ: Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Μουντομπάσκετ 2023 στην 15η θέση, φτάνοντας μέχρι τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο και τον Δημήτρη Ιτούδη να έχουν συνάντηση την Παρασκευή (8/9) και να κάνουν απολογισμό του φετινού καλοκαιριού.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε… διαζύγιο έναν χρόνο πριν λήξει η συνεργασία τους και οι επίσημες ανακοινώσεις θα έρθουν σύντομα, θέλοντας όλα να γίνουν με αξιοπρέπεια. Παράλληλα ως διάδοχος του Δημήτρη Ιτούδη φαβορί φαίνεται να είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που είναι στον πάγκο του Περιστερίου, ενώ στο τραπέζι των ανθρώπων της Ομοσπονδίας έχει πέσει και το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Την πρώτη τους εκτενή συνάντηση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο, είχαν σήμερα (8/9) στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ευάγγελος Λιόλιος με τον προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και έδωσαν έμφαση, είναι ότι η Εθνική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια“, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

lioliosa

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top