Κόσμος

«Τέλος» ο κατ’ οίκον περιορισμός για τον Andrew Tate – «Ελευθερώθηκα αλλά πρέπει να μείνω εντός Ρουμ…

AP23216424950857

«Τέλος» ο κατ’ οίκον περιορισμός για τον Andrew Tate – «Ελευθερώθηκα αλλά πρέπει να μείνω εντός Ρουμανίας»

Ο influencer Andrew Tate που κατηγορείται από εκατομμύρια χρήστες των social media ως μισογύνης, κέρδισε τελικά την έφεση που άσκησε για να σταματήσει ο κατ’ οίκον περιορισμός του στη Ρουμανία. Ωστόσο, είναι αναγκασμένος να παραμείνει στη χώρα και δεν μπορεί να ταξιδέψει σε άλλο κράτος.

Σύμφωνα με το news.sky.com, το Εφετείο του Βουκουρεστίου ανέφερε στην απόφασή του ότι «αντικαθιστά το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού με αυτό του δικαστικού ελέγχου για περίοδο 60 ημερών από τις 4 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου».

Εκπρόσωπος των αδελφών Tate επιβεβαίωσε ότι τα αδέρφια δεν τελούν πλέον υπό κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν. «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο ρουμανικό δικαστικό σύστημα για τη δίκαιη αντιμετώπισή τους. Αυτή η θετική έκβαση μας δίνει την πεποίθηση ότι υπάρχουν πιο ευνοϊκές εξελίξεις στον ορίζοντα και ότι η αλήθεια αρχίζει να επικρατεί».

Ο Andrew Tate έκανε ανάρτηση στο Twitter και έγραψε πως «μετά από 10 μήνες – τρεις στη φυλακή, επτά στο σπίτι. Μετά από κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων ύψους 15 εκατ. ευρώ. Μετά από ένα κατηγορητήριο που δεν βασίστηκε σε τίποτα. Ο φάκελος διαβιβάστηκε σε δικαστή, ο οποίος τον έκρινε μη επαρκή. “Ελευθερώθηκα” από τον κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά πρέπει να παραμείνω εντός της Ρουμανίας».

Σημειώνεται, ότι ο influencer κατηγορείται μαζί με τον αδερφό του και άλλες δύο γυναίκες για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής συμμορίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών.

To Top