Αθλητικά

Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό με Σκάρπα – Απόφαση Μαρτίνεθ – Σε ποια θέση θα αγωνίζεται

Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό με Σκάρπα - Απόφαση Μαρτίνεθ - Σε ποια θέση θα αγωνίζεται

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις λίγα 24ωρα, όμως είναι πανέτοιμος…
 

O Γκουστάβο Σκάρπα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δείχνει αρκετά ορεξάτος. Και κυρίως δείχνει διατεθειμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται, ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος που έχει υπογράψει για έναν χρόνο δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ και δίχως οψιόν αγοράς, είναι σε καλή κατάσταση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Φόρεστ και είναι σε θέση, εφόσον το κρίνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, να βοηθήσει ακόμη και με τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή (20/8, 22.00).

Ο Σκάρπα που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι στα πλέι οφ του Europa League, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια. Κυρίως όμως ο Μαρτίνεθ τον υπολογίζει για τον άξονα και λιγότερο για τα άκρα της επίθεσης.

Μένει να φανεί λοιπόν την Κυριακή (20/8) αν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανσερραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

To Top