Ελλάδα

Θανάσης Βισκαδουράκης: Καταγγέλλει ότι εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού το…

θανάσης βισκαδουράκης

Θανάσης Βισκαδουράκης: Καταγγέλλει ότι εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του

Στο Live News εμφανίστηκε την Παρασκευή (29/9) ο Θανάσης Βισκαδουράκης καταγγέλλοντας ότι εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ανέφερε ότι αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή, κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του, αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

«Κάνουν αγώνα επιβίωσης»

«Ο Βλοχός είναι ένα χωριό που το αγαπώ πολύ, είμαι συνέχεια εκεί, χειμώνα καλοκαίρι. Ξαφνικά, σε μια νύχτα χάνονται όλα. Το κράτος έδωσε και καλά έκανε 6.500 ευρώ σε αποζημιώσεις. Εγώ θα μιλήσω για τη δική μου οικογένεια, την πεθερά μου και τον πεθερό μου. Αγωνιζόμαστε ακόμα, δεν έχουν κρεβάτι, ψυγείο, κουζίνα. Βρήκαμε ένα σπίτι, μετά βασάνων, στον Παλαμά, με ένα κάπως χαμηλό ενοίκιο. Θέλουν και μπροστά 2-3 μήνες και μου λέει σήμερα ο πεθερός μου “Θανάση δεν υπάρχουν τα λεφτά στην τράπεζα, τα πήρε η εισπρακτική”» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι αγρότες ο πεθερός με την πεθερά μου. Χρωστούσαν όντως στην τράπεζα και του λείπουν όντως, τα 6.500 χιλιάρικα που τους έδωσε το κράτος για βοήθεια. Του κόπηκαν τα πόδια και άρχισε να κλαίει. Εγώ, κάνω τόσο αγώνα από την Αθήνα να τους βοηθήσουμε. Εμείς από την Αθήνα ωραία τα βλέπουμε. Αν μιλήσεις όμως με αυτούς τους ανθρώπους, υποφέρουν, πεινάνε, πονάει η ψυχή τους, αλλά φοβούνται να μιλήσουν στο δέος των εισπρακτικών. Είναι και άλλοι συχωριανοί απ’ ότι μου είπε που έπαθαν το ίδιο».

To Top