Αθλητικά

Θέλει νίκη που θα του δώσει μισή… πρόκριση ο ΠΑΟ με Μακάμπι – Οι δύο αλλαγές στην αποστολή

Θέλει νίκη που θα του δώσει μισή... πρόκριση ο ΠΑΟ με Μακάμπι - Οι δύο αλλαγές στην αποστολή

Οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ομάδα από το Ισραήλ και στόχος είναι η νίκη που θα τον βοηθήσει να αυξήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Τάσος Νικολογιάννης: Για την στροφή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο έμπειρος ρεπόρτερ σημειώνοντας ότι στόχος των Πρασίνων είναι η νίκη.

Για τον Μάγκνουσον: «Η είδηση της ημέρας είναι η ανανέωση με τον Μάγκνουσον. Μια ανθρώπινη κίνηση από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλει ο Παναθηναϊκός να στηρίζει τους παίκτες του και είναι ένα παιδί αγαπητό στα αποδυτήρια. Χθες, οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν το γκολ. Η ανανέωση είναι για άλλον ένα χρόνο».

Στην στροφή για το ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Ολο το βάρος πέφτει στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Αύριο το πρωί υπάρχει προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει η αποστολή. Θα υπάρξουν δυο προσθήκες στην αποστολή, η μια του Βαγιαννίδη που επιστρέφει και δεν αποκλείω να χρησιμοποιηθεί. Η δεύτερη τον Σπόραρ που πιθανότατα θα αποτελέσει μια λύση από τον πάγκο. Εκτός θα είναι ο Πάλμερ Μπράουν και ο Αϊτόρ».

Για τη Μακάμπι Χάιφα: «Υπάρχει εικόνα για τη Μακάμπι. Την έχουν δει και από κοντά. Είναι μια ομάδα πολύ επιθετική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει στους παίκτες του αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός θα πάει με στόχο τη νίκη που αν έρθει θα του δώσει μεγάλη ώθηση για πρόκριση», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

To Top